Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Shakhovskaya 2017 Петрарк
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
45% Spel op eigen helft 55%
14 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 18.5
unsatisfactory Schieten hopeless
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


15e minuut.
Smertin speelt de bal door. Galaev is nu in balbezit. Sirkhaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Galaev is nu in balbezit. Galaev schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Shakhovskaya 2017 - Петрарк 1:0

18e minuut.
Sychev verovert de bal door een tackle van achteren. Sychev speelt de bal door. Klyuev bereikt de bal nog maar net als eerste. Klyuev haalt uit met een fantastische trap. Pisarev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Shakhovskaya 2017 - Петрарк 1:1

21e minuut.
Pisarev speelt de bal door. Galaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Galaev probeert naar een medespeler te passen. Sirkhaev rent richting de bal. Sirkhaev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Shakhovskaya 2017 - Петрарк 2:1

36e minuut.
Tshovrebov kopt de bal weg. Daar is Galaev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Met opzet legt Onopko zijn tegenspeler op de grond. Galaev is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Barabash wilt de vrije trap nemen. Ivanov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Shakhovskaya 2017 - Петрарк 3:1

40e minuut.
Smertin geeft een lange en hoge pass. Kolodin is nu in balbezit. Tshovrebov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tshovrebov krijgt een gele kaart. Kolodin is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zyryanov zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Nazarov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kolodin maakt een afschuwelijke overtreding. Nazarov wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

45e minuut.
Dedkov is nu in balbezit. Dedkov passt de bal in één keer door. Galaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Sirkhaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Sirkhaev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Shakhovskaya 2017 - Петрарк 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Shakhovskaya 2017 46%, Петрарк 54%.
FC Shakhovskaya 2017 - Петрарк 4:1

73e minuut.
Na een snelle pass probeert Speranskij de bal onder controle te krijgen. Sychev bereikt de bal nog maar net als eerste. Sychev probeert naar een medespeler te passen. Klyuev rent richting de bal. Klyuev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Shakhovskaya 2017 45%, Петрарк 55%.
FC Shakhovskaya 2017 - Петрарк 4:1