Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-14 18:32
  • Bekerwedstrijd: Play off
  • Stadion: FC Unreal Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2910
FC Unreal гвозди
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
44% Spel op eigen helft 56%
11 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.1 gemiddelde waardering 16.5
weak Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


20e minuut.
Lustrinelli raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Morozov komt het veld opgelopen.

30e minuut.
Mudko bereikt de bal nog maar net als eerste. Morozov onderschept slim de pass. Morozov probeert naar een medespeler te passen. Daar is Buzdugan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buzdugan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Klungelig pakt Zykin de bal. Morozov rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zykin. Zykin krijgt een gele kaart. Morozov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Talamini zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Evmenenko heeft problemen om de bal te vangen. Buzdugan bereikt de bal nog maar net als eerste. Buzdugan schiet op doel. Saenko bokst de bal weg. Kusov heeft problemen om de bal te vangen. Iskanderov rent richting de bal. Kusov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kusov krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Unreal 44%, гвозди 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Unreal - гвозди 0:0

48e minuut.
Alekseev geeft de bal voor. Bronshtein heeft problemen om de bal te vangen. Buzdugan is nu in balbezit. Buzdugan haalt uit met een fantastische trap. Saenko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Unreal - гвозди 1:0

56e minuut.
Kadashov geeft een lange en hoge pass. Zykin is nu in balbezit. Buzdugan rent richting de bal. Shchiolkin rent richting de bal. Shchiolkin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Shchirik met een snelle inworp. Evtifeev bereikt de bal nog maar net als eerste. Evtifeev speelt de bal door. Iskanderov is nu in balbezit. Iskanderov schiet op doel. Sponkie bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Kanchalovskij is nu in balbezit. Talamini verovert de bal door een tackle van achteren. Talamini speelt de bal door. Buzdugan rent richting de bal. Buzdugan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Talamini geeft een hoge lob. Seifutdinov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Buzdugan rent richting de bal. Buzdugan schiet op doel. Saenko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Unreal - гвозди 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Unreal 45%, гвозди 55%.
FC Unreal - гвозди 2:0