Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Istiqlal GOONERS
4-3-1-2 Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
21% Spel op eigen helft 79%
35 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.4 gemiddelde waardering 17.6
solide Schieten zwak
redelijk Passen slecht
matig Verdedigen slecht


2e minuut.
Rogov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogov probeert naar een medespeler te passen. Barczewski is nu in balbezit. Barczewski draait met de bal, schiet en ... Butusov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jakushin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Butusov geeft een hoge lob. Inworp. Fiederer met een snelle inworp. Daar is Caramarin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caramarin schiet op doel. Jakushin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ivaniuk controleert de bal met de borst.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Fiederer geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Kotyurgin de bal. Barczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Barczewski schiet op doel. Ivaniuk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Istiqlal - GOONERS 1:0

9e minuut.
Caramarin is nu in balbezit. Caramarin passt de bal zonder na te denken. Barczewski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rogov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogov draait met de bal, schiet en ... Jakushin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Caramarin probeert naar een medespeler te passen. Rogov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogov passt de bal in één keer door. Barczewski is nu in balbezit. Barczewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Istiqlal - GOONERS 2:0

13e minuut.
Caramarin probeert naar een medespeler te passen. Barczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivaniuk is nu in balbezit. Barczewski verovert de bal door een tackle van achteren. Barczewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Istiqlal - GOONERS 3:0

18e minuut.
Butusov geeft een lange en hoge pass. Barczewski rent richting de bal. Rogov rent richting de bal. Rogov draait met de bal, schiet en ... Jakushin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Istiqlal - GOONERS 4:0

20e minuut.
Azat probeert naar een medespeler te passen. Fiederer is nu in balbezit. Fiederer passt de bal in één keer door. Barczewski is nu in balbezit. Barczewski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Istiqlal - GOONERS 5:0

21e minuut.
Zhaba probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Maslachenko de bal. Barczewski onderschept slim de pass. Barczewski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Caramarin met de inworp. Rogov bereikt de bal nog maar net als eerste. Barczewski is nu in balbezit. Barczewski haalt uit met een fantastische trap. Jakushin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Istiqlal - GOONERS 6:0

30e minuut.
Azat onderschept slim de pass. Azat speelt de bal door. Barczewski is nu in balbezit. Barczewski draait met de bal, schiet en ... Jakushin probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Istiqlal - GOONERS 7:0

33e minuut.
Gyulai onderschept slim de pass. Gyulai passt de bal zonder na te denken. Kotyurgin rent richting de bal. Barczewski rent richting de bal. Barczewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Istiqlal - GOONERS 8:0

35e minuut.
Gyulai speelt de bal door. Rogov heeft problemen om de bal te vangen. Rogov speelt de bal door. Barczewski is nu in balbezit. Barczewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Istiqlal - GOONERS 9:0

37e minuut.
Fiederer passt de bal met de wreef. Azat speelt de bal door. Rogov rent richting de bal. Barczewski heeft problemen om de bal te vangen. Barczewski haalt uit met een fantastische trap. Jakushin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Azat passt de bal met de wreef. Rogov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogov passt de bal met de wreef. Barczewski is nu in balbezit. Barczewski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Jakushin trapt de bal weg. Fiederer bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiederer speelt de bal door. Rogov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogov draait met de bal, schiet en ... Jakushin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Shabrov geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Maslachenko de bal. Rogov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rogov krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Istiqlal 27%, GOONERS 73%.
Istiqlal - GOONERS 9:0

54e minuut.
Barczewski schiet op doel. Na een snelle pass probeert Ivaniuk de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Fiederer zal de hoekschop nemen. Barczewski maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Fiederer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gyulai is nu in balbezit. Gyulai speelt de bal door. Barczewski rent richting de bal. Barczewski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Jakushin met een harde bal richting middenveld. Fiederer kopt de bal weg. Rogov bereikt de bal nog maar net als eerste. Barczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Barczewski draait met de bal, schiet en ... Jakushin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Barczewski rent richting de bal. Barczewski passt de bal zonder na te denken. Daar is Rogov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barczewski is nu in balbezit. Barczewski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Ivankov kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Azat de bal onder controle te krijgen. Maslachenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Maslachenko passt de bal met de wreef. Kaverin geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Klungelig pakt Ivaniuk de bal. Barczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Barczewski schiet op doel. Butusov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Istiqlal - GOONERS 10:0

89e minuut.
Gyulai passt de bal in één keer door. Caramarin is nu in balbezit. Barczewski is nu in balbezit. Barczewski draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Ivaniuk de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Istiqlal 16%, GOONERS 84%.
Istiqlal - GOONERS 10:0