Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
real macarao ATLETICO TUY
B Tactiek electronica
50% Balbezit 50%
38% Spel op eigen helft 62%
12 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
54.5 gemiddelde waardering 47.8
very good Schieten good
very good Passen adequate
good Verdedigen solid


7e minuut.
Barbará bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbará geeft een hoge lob. Firea met een sublieme pass. Gaguinho heeft problemen om de bal te vangen. Gaguinho schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Hegenbart passt de bal met de wreef. Leal is nu in balbezit. Leal passt de bal in één keer door. Chwałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Chwałek draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Klungelig pakt Hegenbart de bal. Solvang speelt de bal door. Avile is nu in balbezit. Bârlădeanu verovert de bal door een tackle van achteren. Bârlădeanu geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bortoń zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chárry kan de bal niet met de borst controleren. Firea geeft de bal voor. Gaguinho maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

45e minuut.
Firea is nu in balbezit. Firea passt de bal met de wreef. Solvang bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaguinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaguinho schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real macarao 38%, ATLETICO TUY 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
real macarao - ATLETICO TUY 0:0

46e minuut.
Bolivar komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Biczak onderschept slim de pass. Firea speelt de bal door. Marín Robles rent richting de bal. Marín Robles haalt uit met een fantastische trap. Bonaiuti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Marín Robles bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilím begaat een overtreding. Marín Robles is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Solvang komt bij de bal en schiet. Petit probeert de bal met de borst te controleren. Bonaiuti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Bumbescu verovert de bal door een tackle van achteren. Bumbescu speelt de bal door. Solvang geeft de bal voor. Marín Robles is nu in balbezit. Marín Robles haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

71e minuut.
Bortoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Avile maakt een afschuwelijke overtreding. Bortoń is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Firea zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Marín Robles maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
real macarao - ATLETICO TUY 1:0

78e minuut.
Vilím geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Solvang zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Firea geeft de bal voor. Marín Robles krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!

85e minuut.
Chárry probeert naar een medespeler te passen. Concepción rent richting de bal. Concepción geeft de bal voor. Bolivar is nu in balbezit. Bolivar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real macarao 37%, ATLETICO TUY 63%.
real macarao - ATLETICO TUY 1:0