Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Queijeiro Team Cuyuni Gold FC
vuela mas alto Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
24% Spel op eigen helft 76%
36 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
43.3 gemiddelde waardering 28.9
solid Schieten average
solid Passen weak
adequate Verdedigen good


5e minuut.
Borjas is nu in balbezit. Borjas passt de bal met de wreef. Garami probeert naar een medespeler te passen. Teodoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodoro schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Teodoro passt de bal met de wreef. Desgranges is nu in balbezit. Desgranges speelt de bal door. Teodoro rent richting de bal. Teodoro draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Sosa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Queijeiro Team - Cuyuni Gold FC 1:0

8e minuut.
Cuicas bereikt de bal nog maar net als eerste. Borjas verovert de bal door een tackle van achteren. Teodoro is nu in balbezit. Teodoro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Queijeiro Team - Cuyuni Gold FC 2:0

11e minuut.
Díez probeert naar een medespeler te passen. Desgranges is nu in balbezit. Desgranges speelt de bal door. Daar is Teodoro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Teodoro haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Díez met een sublieme pass. Borjas is nu in balbezit. Borjas probeert naar een medespeler te passen. Teodoro is nu in balbezit. Teodoro schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sosa trapt de bal weg van het doel. Garami kopt de bal weg. Teodoro is nu in balbezit. Teodoro draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
Desgranges heeft problemen om de bal te vangen. Desgranges geeft de bal voor. Daar is Acosta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Teodoro rent richting de bal. Teodoro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Queijeiro Team - Cuyuni Gold FC 3:0

27e minuut.
Michelena rent richting de bal. Díez geeft een lange en hoge pass. Daar is Lucena, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Teodoro rent richting de bal. Teodoro draait met de bal, schiet en ... Sosa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Michelena geeft de bal voor. Filardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Miller onderschept slim de pass. Calleja onderschept slim de pass. Calleja draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Borjas met een sublieme pass. Teodoro probeert de bal met de borst te controleren. Acosta begaat een overtreding. Teodoro is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Garami zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Borjas met een sublieme pass. Díez is nu in balbezit. Met opzet legt Cuicas zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Cuicas moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Cuicas schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

37e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sosa met een harde bal richting middenveld. Örnek kopt de bal weg. Teodoro rent richting de bal. Teodoro draait met de bal, schiet en ... Sosa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Queijeiro Team - Cuyuni Gold FC 4:0

39e minuut.
Daar is Borjas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Borjas met een sublieme pass. Díez speelt de bal door. Teodoro rent richting de bal. Teodoro haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Örnek speelt de bal door. Desgranges heeft problemen om de bal te vangen. Desgranges speelt de bal door. Teodoro is nu in balbezit. Teodoro haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Díez passt de bal met de wreef. Borjas is nu in balbezit. Borjas passt de bal zonder na te denken. Teodoro is nu in balbezit. Teodoro draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Queijeiro Team 24%, Cuyuni Gold FC 76%.
Queijeiro Team - Cuyuni Gold FC 4:0

50e minuut.
Desgranges speelt de bal door. Garami rent richting de bal. Garami passt de bal met de wreef. Teodoro is nu in balbezit. Teodoro haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Örnek passt de bal in één keer door. Díez is nu in balbezit. Díez probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Teodoro de bal. Teodoro draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Garami verovert de bal door een tackle van achteren. Garami passt de bal met de wreef. Teodoro is nu in balbezit. Teodoro draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Desgranges passt de bal zonder na te denken. Borjas probeert naar een medespeler te passen. Teodoro is nu in balbezit. Teodoro haalt uit met een fantastische trap. Sosa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Queijeiro Team - Cuyuni Gold FC 5:0

64e minuut.
Calleja onderschept slim de pass. Borjas onderschept slim de pass. Teodoro is nu in balbezit. Teodoro haalt uit met een fantastische trap. Sosa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Queijeiro Team - Cuyuni Gold FC 6:0

71e minuut.
Borjas met een sublieme pass. Garami rent richting de bal. Teodoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodoro schiet op doel. Cedeño probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Díez met een sublieme pass. Klungelig pakt Teodoro de bal. Borjas is nu in balbezit. Teodoro is nu in balbezit. Teodoro haalt uit met een fantastische trap. Sosa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Queijeiro Team - Cuyuni Gold FC 7:0

83e minuut.
Inworp. Cabrales komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Lucena geeft een lange en hoge pass. Inworp. Desgranges met een snelle inworp. Teodoro is nu in balbezit. Teodoro schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Queijeiro Team 23%, Cuyuni Gold FC 77%.
Queijeiro Team - Cuyuni Gold FC 7:0