Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Club Clarines Home TeamLebronJames
5 3 2 v1.0 Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
24% Spel op eigen helft 76%
28 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.5 gemiddelde waardering 33.1
uitstekend Schieten redelijk
goed Passen matig
goed Verdedigen matig


4e minuut.
Born kopt de bal weg. Sarniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Sfeclă zijn tegenspeler op de grond. Sfeclă krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Szewczyk probeert naar een medespeler te passen. Born is nu in balbezit. Born passt de bal in één keer door. Sfeclă rent richting de bal. Sfeclă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Clarines Home - TeamLebronJames 1:0

17e minuut.
Kekezović geeft een hoge lob. Neubauer rent richting de bal. Born onderschept slim de pass. Born schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Clarines Home - TeamLebronJames 2:0

28e minuut.
Sarniak is nu in balbezit. Sarniak passt de bal in één keer door. Kielonek heeft problemen om de bal te vangen. Born bereikt de bal nog maar net als eerste. Born haalt uit met een fantastische trap. Bronaut bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Clarines Home - TeamLebronJames 3:0

30e minuut.
Haave geeft de bal voor. Born is nu in balbezit. Born met een sublieme pass. Sfeclă rent richting de bal. Sfeclă schiet op doel. Bronaut kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Kielonek kopt de bal weg. Klungelig pakt Born de bal. Born passt de bal in één keer door. Sfeclă rent richting de bal. Sfeclă schiet op doel. Bronaut kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Maestri probeert de bal aan de voet te houden. Sfeclă is nu in balbezit. Maestri legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sfeclă is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Born neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Clarines Home - TeamLebronJames 4:0

45e minuut.
Kielonek geeft de bal voor. Klungelig pakt Sfeclă de bal. Scales bereikt de bal nog maar net als eerste. Sfeclă onderschept slim de pass. Sfeclă haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Clarines Home 30%, TeamLebronJames 70%.
Club Clarines Home - TeamLebronJames 4:0

47e minuut.
Genovese met een snelle inworp. Szewczyk is nu in balbezit. Szewczyk passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Born de bal. Born draait met de bal, schiet en ... Bronaut bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Clarines Home - TeamLebronJames 5:0

48e minuut.
Aponte rent richting de bal. Born onderschept slim de pass. Born passt de bal in één keer door. Sfeclă rent richting de bal. Sfeclă haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Inworp. Genovese zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szewczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Szewczyk geeft een hoge lob. Born is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kielonek geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Sfeclă maakt een snoekduik en kopt de bal. Bronaut verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Hajas is nu in balbezit. Kielonek verovert de bal door een tackle van achteren. Kielonek passt de bal met de wreef. Born is nu in balbezit. Born haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Genovese probeert naar een medespeler te passen. Sfeclă is nu in balbezit. Sfeclă schiet op doel. Na een snelle pass probeert Maestri de bal onder controle te krijgen. Bronaut maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

61e minuut.
Kielonek met een snelle inworp. Szewczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Szewczyk geeft een hoge lob. Sfeclă rent richting de bal. Sfeclă haalt uit met een fantastische trap. Bronaut probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Clarines Home - TeamLebronJames 6:0

64e minuut.
Kielonek verovert de bal door een tackle van achteren. Kielonek probeert naar een medespeler te passen. Szewczyk rent richting de bal. Szewczyk geeft een hoge lob. Sfeclă krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Stankov is nu in balbezit. Drăguş is nu in balbezit. Drăguş geeft de bal voor. Daar is Born, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Born haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Camejo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hajas bereikt de bal nog maar net als eerste. Haave verovert de bal door een tackle van achteren. Haave met een sublieme pass. Genovese met een sublieme pass.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Szewczyk passt de bal in één keer door. Scales bereikt de bal nog maar net als eerste. Sfeclă onderschept slim de pass. Sfeclă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Clarines Home - TeamLebronJames 7:0

87e minuut.
Neubauer onderschept slim de pass. Neubauer passt de bal met de wreef. Szewczyk probeert naar een medespeler te passen. Genovese rent richting de bal. Genovese geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Clarines Home 18%, TeamLebronJames 82%.
Club Clarines Home - TeamLebronJames 7:0