Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-14 20:27
  • Bekerwedstrijd: Play-off
  • Stadion: Stadium Ventos
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 10682
FC Ventos RISE BABE
galvenais Tactiek 442
56% Balbezit 44%
21% Spel op eigen helft 79%
42 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.9 gemiddelde waardering 28.8
uitstekend Schieten slecht
solide Passen zwak
goed Verdedigen redelijk


2e minuut.
Ašais geeft een hoge lob. Bojaruniec heeft problemen om de bal te vangen. Bojaruniec probeert naar een medespeler te passen. Ruiguo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiguo schiet op doel. Retusi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

3e minuut.
Bojaruniec met een snelle inworp. Ruiguo met een sublieme pass. Luchini heeft problemen om de bal te vangen. Luchini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ventos - RISE BABE 1:0

5e minuut.
Ruiguo geeft de bal voor. Zahirović bereikt de bal nog maar net als eerste. Zahirović passt de bal met de wreef. Luchini rent richting de bal. Luchini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ventos - RISE BABE 2:0

8e minuut.
Sieradzki is nu in balbezit. Sieradzki geeft een lange en hoge pass. Ruiguo is nu in balbezit. Ruiguo schiet op doel. Na een snelle pass probeert Rāmulis de bal onder controle te krijgen. Retusi bokst de bal weg.

9e minuut.
Ruiguo is nu in balbezit. Ruiguo passt de bal in één keer door. Luchini is nu in balbezit. Luchini draait met de bal, schiet en ... Retusi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ventos - RISE BABE 3:0

10e minuut.
Daar is Ghiotti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ghiotti passt de bal in één keer door. Żywicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiguo rent richting de bal. Ruiguo passt de bal met de wreef.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Rāmulis geeft de bal voor. Ghiotti kopt de bal weg. Krušper met een sublieme pass. Luchini rent richting de bal. Luchini haalt uit met een fantastische trap. Retusi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Ašais bereikt de bal nog maar net als eerste. Luchini onderschept slim de pass. Luchini met een sublieme pass. Ruiguo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiguo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Luchini passt de bal zonder na te denken. Bojaruniec heeft problemen om de bal te vangen. Ruiguo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiguo draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Rāmulis de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Retusi met een sublieme pass. Sieradzki controleert de bal met de borst. Sieradzki speelt de bal door. Daar is Luchini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Luchini haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Rāmulis geeft een lange en hoge pass. Inworp. Bojaruniec zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ruiguo rent richting de bal. Ruiguo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Bojaruniec onderschept slim de pass. Klungelig pakt Bojaruniec de bal. Bojaruniec speelt de bal door. Luchini is nu in balbezit. Luchini draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Gugu onderschept slim de pass. Gugu passt de bal zonder na te denken. Luchini rent richting de bal. Luchini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ventos - RISE BABE 4:0

30e minuut.
Żywicki geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bojaruniec met een snelle inworp. Ruiguo rent richting de bal. Ruiguo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Gugu probeert naar een medespeler te passen. Ruiguo probeert naar een medespeler te passen. Luchini bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiguo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiguo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Svanks geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zahirović zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Krušper geeft een lange en hoge pass. Ruiguo maakt een snoekduik en kopt de bal. Retusi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Daar is Ruiguo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krušper bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiguo rent richting de bal. Ruiguo draait met de bal, schiet en ... Retusi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ventos - RISE BABE 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ventos 21%, RISE BABE 79%.
FC Ventos - RISE BABE 5:0

46e minuut.
Klungelig pakt Jazbec de bal. Luchini bereikt de bal nog maar net als eerste. Jazbec schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Jazbec krijgt een gele kaart. Luchini raakt geblesseerd tijdens het duel. Krušper zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ruiguo controleert de bal met de borst. Ruiguo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ventos - RISE BABE 6:0

56e minuut.
Luchini is nu in balbezit. Luchini haalt uit met een fantastische trap. Svanks probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Zahirović geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Retusi bokst de bal weg. Ruiguo is nu in balbezit. Ruiguo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ventos - RISE BABE 7:0

57e minuut.
Ašais rent richting de bal. Alegría rent richting de bal. Ašais rent richting de bal. Luchini onderschept slim de pass. Luchini schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Svanks met een harde bal richting middenveld. Bukraba heeft problemen om de bal te vangen. Krušper met een sublieme pass. Luchini rent richting de bal. Luchini draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Alegría kopt de bal weg. Gugu controleert de bal met de borst. Gugu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Luchini de bal. Luchini haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Zahirović geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ruiguo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiguo schiet op doel. Retusi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ventos - RISE BABE 8:0

66e minuut.
Ruiguo rent richting de bal. Rāmulis legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ruiguo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Luchini kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Retusi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ventos - RISE BABE 9:0

68e minuut.
Rāmulis rent richting de bal. Luchini probeert de bal met de borst te controleren. Svanks rent richting de bal. Luchini verovert de bal door een tackle van achteren. Luchini haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Luchini met een sublieme pass. Bojaruniec rent richting de bal. Bojaruniec passt de bal met de wreef. Ruiguo heeft problemen om de bal te vangen. Ruiguo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ventos - RISE BABE 10:0

74e minuut.
Svanks geeft een lange en hoge pass. Inworp. Zahirović met een snelle inworp. Luchini rent richting de bal. Luchini haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Bojaruniec is nu in balbezit. Bojaruniec passt de bal met de wreef. Daar is Ruiguo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krušper is nu in balbezit. Krušper draait met de bal, schiet en ... Retusi bokst de bal weg.

83e minuut.
Ašais rent richting de bal. Zahirović verovert de bal door een tackle van achteren. Zahirović passt de bal zonder na te denken. Ruiguo rent richting de bal. Ruiguo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ventos - RISE BABE 11:0

85e minuut.
Zahirović probeert naar een medespeler te passen. Krušper bereikt de bal nog maar net als eerste. Krušper passt de bal in één keer door. Luchini bereikt de bal nog maar net als eerste. Luchini schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Bukraba probeert de bal met de borst te controleren. Sieradzki speelt de bal door. Ruiguo rent richting de bal. Bojaruniec geeft de bal voor. Luchini maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Retusi trapt de bal weg. Zahirović kopt de bal weg. Luchini rent richting de bal. Luchini draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Zahirović neemt de hoekschop. Bojaruniec rent richting de bal. Bojaruniec passt de bal zonder na te denken. Daar is Ruiguo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ruiguo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ventos - RISE BABE 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ventos 21%, RISE BABE 79%.
FC Ventos - RISE BABE 12:0