Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-14 20:27
  • Bekerwedstrijd: Play-off
  • Stadion: FC Liepaja Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 13438
Metalfans LM rastamasta
433 Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 17.5
average Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
weak Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Mangulis heeft problemen om de bal te vangen. Zūris is nu in balbezit. Zūris speelt de bal door. Tērvetnieks is nu in balbezit. Tērvetnieks schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Mangulis is nu in balbezit. Cildonis verovert de bal door een tackle van achteren. Cildonis met een sublieme pass. Tērvetnieks rent richting de bal. Tērvetnieks haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Zūris is nu in balbezit. Tērvetnieks is nu in balbezit. Zūris rent richting de bal. Tērvetnieks is nu in balbezit. Tērvetnieks schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Metalfans LM - rastamasta 1:0

28e minuut.
Jaunlatvietis is nu in balbezit. Vējkrīģers onderschept slim de pass. Vējkrīģers probeert naar een medespeler te passen. Tērvetnieks bereikt de bal nog maar net als eerste. Tērvetnieks schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Mangulis geeft een lange en hoge pass. Jumburgs rent richting de bal. Jumburgs geeft de bal voor. Tērvetnieks bereikt de bal nog maar net als eerste. Tērvetnieks haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Metalfans LM 51%, rastamasta 49%.
Metalfans LM - rastamasta 1:0

70e minuut.
Smilškalns bereikt de bal nog maar net als eerste. Smilškalns draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Bīriņš de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Žoltoks neemt de hoekschop. Dzīrotājs probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Jumburgs geeft een hoge lob. Inworp. Žoltoks zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Smilškalns bereikt de bal nog maar net als eerste. Smilškalns geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Legers bereikt de bal nog maar net als eerste. Legers geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Broņka de bal onder controle te krijgen. Tērvetnieks is nu in balbezit. Tērvetnieks haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Metalfans LM 50%, rastamasta 50%.
Metalfans LM - rastamasta 1:0