Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sara farwiez Real Balvi
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 18.7
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Ūbele rent richting de bal. Auseklis rent richting de bal. Auseklis speelt de bal door. Krūze bereikt de bal nog maar net als eerste. Krūze schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Kivkucāns rent richting de bal. Zaļlapa verovert de bal door een tackle van achteren. Bikšenieks onderschept slim de pass. Kivkucāns is nu in balbezit. Kivkucāns haalt uit met een fantastische trap. Paal!

14e minuut.
Smaidis met een sublieme pass. Auseklis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ūbele is nu in balbezit. Krūze onderschept slim de pass. Krūze draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
sara farwiez - Real Balvi 1:0

16e minuut.
Krūze kan de bal niet met de borst controleren. Auseklis is nu in balbezit. Jurisons is nu in balbezit. Auseklis onderschept slim de pass. Auseklis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
sara farwiez - Real Balvi 2:0

28e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mieriņš met de inworp. Bikšenieks bereikt de bal nog maar net als eerste. Bikšenieks haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Balcars de bal onder controle te krijgen. Zeilands kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Plicis rent richting de bal. Ūbele rent richting de bal. Kivkucāns bereikt de bal nog maar net als eerste. Bikšenieks rent richting de bal. Bikšenieks schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Puskociņš is nu in balbezit. Auseklis verovert de bal door een tackle van achteren. Auseklis met een sublieme pass. Daar is Krūze, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krūze schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sara farwiez 63%, Real Balvi 37%.
sara farwiez - Real Balvi 2:0

57e minuut.
Vilisters probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bikšenieks speelt de bal door. Kivkucāns is nu in balbezit. Kivkucāns draait met de bal, schiet en ... Zeilands probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
sara farwiez - Real Balvi 2:1

60e minuut.
Valeinis is nu in balbezit. Valeinis geeft de bal voor. Krūze rent richting de bal. Krūze haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
sara farwiez - Real Balvi 3:1

63e minuut.
Dāboliņš heeft problemen om de bal te vangen. Mieriņš is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Zalomov ... Strafschop! Zalomov is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Mieriņš is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bikšenieks legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Ūbele is nu in balbezit. Ūbele speelt de bal door. Krēsliņš probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Krūze bereikt de bal nog maar net als eerste. Krūze schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
sara farwiez - Real Balvi 4:1

82e minuut.
Doeltrap. Jurisons met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Puskociņš de bal. Auseklis rent richting de bal. Auseklis schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sara farwiez 43%, Real Balvi 57%.
sara farwiez - Real Balvi 4:1