Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
юпитер emder
442a Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
30% Spel op eigen helft 70%
13 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26 gemiddelde waardering 16
unsatisfactory Schieten poor
average Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Radzeiau onderschept slim de pass. Bravo onderschept slim de pass. Bravo passt de bal zonder na te denken. Saputa bereikt de bal nog maar net als eerste. Saputa schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Saputa onderschept slim de pass. Saputa passt de bal in één keer door. Kobec is nu in balbezit. Kobec schiet op doel. Skiba probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
юпитер - emder 1:0

36e minuut.
Sushkevich met een sublieme pass. Saputa probeert naar een medespeler te passen. Pivavarau is nu in balbezit. Matsvejau is nu in balbezit. Matsvejau schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: юпитер 29%, emder 71%.
юпитер - emder 1:0

48e minuut.
Śruba rent richting de bal. Śruba geeft een lange en hoge pass. Tabul`chyk rent richting de bal. Matsvejau verovert de bal door een tackle van achteren. Matsvejau draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
юпитер - emder 2:0

50e minuut.
Sushkevich is nu in balbezit. Matsvejau onderschept slim de pass. Matsvejau geeft een lange en hoge pass. Śruba bereikt de bal nog maar net als eerste. Śruba haalt uit met een fantastische trap. Skiba probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Puntus passt de bal zonder na te denken. Ryjkovich heeft problemen om de bal te vangen. Dub speelt de bal door. Pivavarau bereikt de bal nog maar net als eerste. Pivavarau draait met de bal, schiet en ... Zazulevich bokst de bal weg.

80e minuut.
Śruba is nu in balbezit. Śruba met een sublieme pass. Zaharonak bereikt de bal nog maar net als eerste. Matsvejau verovert de bal door een tackle van achteren. Matsvejau haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
юпитер - emder 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: юпитер 32%, emder 68%.
юпитер - emder 3:0