Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-14 20:30
  • Bekerwedstrijd: Play-off
  • Stadion: vitebsk Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 3100
vitebsk фольсфаген1
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
38% Spel op eigen helft 62%
21 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.7 gemiddelde waardering 16.6
poor Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


6e minuut.
Ermaniuk geeft de bal voor. Kazulin kopt de bal weg. Daar is Krauchanka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nasanovich is nu in balbezit. Nasanovich schiet op doel. Molash kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Węglarz heeft problemen om de bal te vangen. Węglarz geeft een lange en hoge pass. Nasanovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Nasanovich haalt uit met een fantastische trap. Molash maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Beren rent richting de bal. Beren met een sublieme pass. Węglarz heeft problemen om de bal te vangen. Nasanovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Nasanovich schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Węglarz kopt de bal weg. Nasanovich is nu in balbezit. Hardzevich is nu in balbezit. Nasanovich onderschept slim de pass. Nasanovich haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Klungelig pakt Balabayka de bal. Węglarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Węglarz passt de bal zonder na te denken. Mindzhev bereikt de bal nog maar net als eerste. Mindzhev geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Kazulin bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazulin geeft een lange en hoge pass. Beren kopt de bal weg. Nasanovich rent richting de bal. Nasanovich draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Węglarz passt de bal met de wreef. Baniak speelt de bal door. Hardzevich heeft problemen om de bal te vangen. Nasanovich rent richting de bal. Nasanovich schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vitebsk 34%, фольсфаген1 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
vitebsk - фольсфаген1 0:0

85e minuut.
Kazulin is nu in balbezit. Kazulin geeft de bal voor. Ermaniuk kopt de bal weg. Nasanovich probeert de bal met de borst te controleren. Nasanovich draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vitebsk 44%, фольсфаген1 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
vitebsk - фольсфаген1 0:0


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

93e minuut.
Beren geeft de bal voor. Haleba kopt de bal weg. Daar is Krauchanka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nasanovich rent richting de bal. Nasanovich schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

96e minuut.
Węglarz haalt uit met een fantastische trap. Daar is Hardzevich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nasanovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Nasanovich schiet op doel. Hardzevich probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
vitebsk - фольсфаген1 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vitebsk 27%, фольсфаген1 73%.
vitebsk - фольсфаген1 1:0

120e minuut.
Nitskovich met de inworp. Urman is nu in balbezit. Urman passt de bal met de wreef. Hutsevich rent richting de bal. Hutsevich schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vitebsk 42%, фольсфаген1 58%.
vitebsk - фольсфаген1 1:0