Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-14 20:31
  • Bekerwedstrijd: Play-off
  • Stadion: mik Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 3096
mik FC Shumilino
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 17
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 19.5
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen hopeless


4e minuut.
Zdonchyk probeert naar een medespeler te passen. Puzankevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Mordzich tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mordzich krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Zverau met een harde bal richting middenveld. Puzankevich kopt de bal weg. Klungelig pakt Chagan de bal. Bladyka rent richting de bal. Bladyka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Busel trapt de bal weg. Ragavik kopt de bal weg. Klungelig pakt Bladyka de bal. Chagan is nu in balbezit. Chagan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
mik - FC Shumilino 0:1

30e minuut.
Peszynski is nu in balbezit. Ragavik is nu in balbezit. Ragavik passt de bal met de wreef. Voitsik is nu in balbezit. Voitsik geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Puzankevich met een snelle inworp. Bladyka rent richting de bal. Praharevich legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bladyka is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bladyka legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Saranovich met de inworp. Raitchonak rent richting de bal. Raitchonak geeft de bal voor. Praharevich onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Raitchonak geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Zverau probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mik 55%, FC Shumilino 45%.
mik - FC Shumilino 0:1

72e minuut.
Bladyka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Slabodzich is nu in balbezit. Praharevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Bladyka rent richting de bal. Bladyka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
mik - FC Shumilino 0:2

78e minuut.
Klungelig pakt Peszynski de bal. Praharevich rent richting de bal. Zdonchyk schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Zdonchyk krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Puzankevich zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bladyka bereikt de bal nog maar net als eerste. Praharevich legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bladyka is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bladyka zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Rashotka passt de bal met de wreef. Voitsik bereikt de bal nog maar net als eerste. Voitsik geeft de bal voor. Choras is nu in balbezit. Choras draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
Peszynski passt de bal met de wreef. Saranovich heeft problemen om de bal te vangen. Saranovich speelt de bal door. Choras rent richting de bal. Choras haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mik 55%, FC Shumilino 45%.
mik - FC Shumilino 0:2
mik