Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-14 20:32
  • Bekerwedstrijd: Play-off
  • Stadion: 44325 Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 3100
44325 Фк Гривочес
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
54% Spel op eigen helft 46%
9 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 17.1
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


18e minuut.
Ragozik is nu in balbezit. Ragozik met een sublieme pass. Hramatski is nu in balbezit. Hramatski haalt uit met een fantastische trap. Paal!

19e minuut.
Lavanau heeft problemen om de bal te vangen. Chapluk verovert de bal door een tackle van achteren. Chapluk passt de bal met de wreef. Slabitski is nu in balbezit. Slabitski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Chapluk passt de bal in één keer door. Slabitski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lukashyk is nu in balbezit. Slabitski bereikt de bal nog maar net als eerste. Slabitski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
44325 - Фк Гривочес 1:0

34e minuut.
Hramatski rent richting de bal. Hramatski probeert naar een medespeler te passen. Rafeianka is nu in balbezit. Ragozik onderschept slim de pass. Ragozik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Labatsevich geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rapaport zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hramatski rent richting de bal. Hramatski geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 44325 57%, Фк Гривочес 43%.
44325 - Фк Гривочес 1:0

46e minuut.
Rapaport bereikt de bal nog maar net als eerste. Labatsevich onderschept slim de pass. Labatsevich geeft een hoge lob. Slabitski bereikt de bal nog maar net als eerste. Slabitski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Ziazeka passt de bal zonder na te denken. Lukashyk rent richting de bal. Slabitski maakt een afschuwelijke overtreding. Slabitski krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Lavanau bereikt de bal nog maar net als eerste. Hramatski is nu in balbezit. Hramatski speelt de bal door. Ragozik bereikt de bal nog maar net als eerste. Ragozik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
44325 - Фк Гривочес 1:1

57e minuut.
Slabitski passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Labatsevich de bal onder controle te krijgen. Rapaport speelt de bal door. Ragozik is nu in balbezit. Ragozik draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Chymbanevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Rymar verovert de bal door een tackle van achteren. Rymar met een sublieme pass. Slabitski rent richting de bal. Slabitski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
44325 - Фк Гривочес 2:1

88e minuut.
Labatsevich passt de bal in één keer door. Rymar rent richting de bal. Chymbanevich tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chymbanevich krijgt een gele kaart. Rymar is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bahach met een snel genomen vrije trap. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 44325 50%, Фк Гривочес 50%.
44325 - Фк Гривочес 2:1