Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vlad team`s львы
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
61% Spel op eigen helft 39%
7 Doelpogingen 13
5 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 21.5
average Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Azgur rent richting de bal. Martynenka onderschept slim de pass. Chaikouski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chaikouski krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Hurylovich rent richting de bal. Ivatsevich onderschept slim de pass. Lakutsevich heeft problemen om de bal te vangen. Ivatsevich onderschept slim de pass. Ivatsevich schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Hazha met een sublieme pass. Hurylovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Azgur tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hurylovich wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

28e minuut.
Hurylovich rent richting de bal. Hurylovich met een sublieme pass. Klungelig pakt Lukashau de bal. Lukashau haalt uit met een fantastische trap. Pyshny maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vlad team`s - львы 0:1

45e minuut.
Martynenka bereikt de bal nog maar net als eerste. Martynenka passt de bal zonder na te denken. Lukashau is nu in balbezit. Lukashau schiet op doel. Na een snelle pass probeert Lysau de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vlad team`s 64%, львы 36%.
Vlad team`s - львы 0:1

56e minuut.
Sudarkou probeert naar een medespeler te passen. Anisimau rent richting de bal. Met opzet legt Chaikouski zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Chaikouski naar de kleedkamers voor een vroege douche.

75e minuut.
Zagal`chyk met een snelle inworp. Sudarkou heeft problemen om de bal te vangen. Sudarkou speelt de bal door. Lukashau bereikt de bal nog maar net als eerste. Lukashau draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Zabel`ski met de inworp. Lakutsevich is nu in balbezit. Sudarkou begaat een overtreding. Sudarkou krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Hurylovich is nu in balbezit. Chabatarou bereikt de bal nog maar net als eerste. Chabatarou passt de bal in één keer door. Ivatsevich rent richting de bal. Ivatsevich draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vlad team`s 59%, львы 41%.
Vlad team`s - львы 0:1