Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Al-Jamal MEKKY
jamal Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
25% Spel op eigen helft 75%
31 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.9 gemiddelde waardering 18.6
very good Schieten poor
average Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Noah rent richting de bal. Noah geeft een hoge lob. Inworp. Wafiyy zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Callejas geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

3e minuut.
Ernić kopt de bal weg. Kalash probeert de bal aan de voet te houden. Mastropaolo rent richting de bal. bin matar rent richting de bal. bin matar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Suoud passt de bal in één keer door. Wafiyy bereikt de bal nog maar net als eerste. Wafiyy passt de bal met de wreef. Fawzy is nu in balbezit. Fawzy schiet op doel. Hady verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Wafiyy zal de hoekschop nemen. bin matar bereikt de bal nog maar net als eerste. bin matar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Bombardiere met een sublieme pass. Ernić rent richting de bal. Ernić met een sublieme pass. Fawzy bereikt de bal nog maar net als eerste. Fawzy schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Inworp. Trusiak komt het veld opgelopen.

29e minuut.
Wafiyy geeft de bal voor. Mastropaolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rashid is nu in balbezit. Mastropaolo verovert de bal door een tackle van achteren. Mastropaolo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Wafiyy met de inworp. Callejas rent richting de bal. Callejas met een sublieme pass. Mastropaolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mastropaolo draait met de bal, schiet en ... Hady verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Bombardiere bereikt de bal nog maar net als eerste. Bombardiere passt de bal met de wreef. Trusiak is nu in balbezit. Trusiak draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Aziz de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mastropaolo is nu in balbezit. Mastropaolo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Al-Jamal - MEKKY 1:0

41e minuut.
Wafiyy met een sublieme pass. Callejas geeft een lange en hoge pass. Aziz kan de bal niet met de borst controleren. Trusiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Trusiak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al-Jamal 31%, MEKKY 69%.
Al-Jamal - MEKKY 1:0

48e minuut.
Mastropaolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Trusiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Trusiak draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Noah de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Mastropaolo kopt de bal weg. Trusiak is nu in balbezit. Trusiak passt de bal zonder na te denken. Fawzy rent richting de bal. Fawzy haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Jovevski komt het veld opgelopen.

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Smits komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Ernić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ernić geeft de bal voor. Fawzy is nu in balbezit. Fawzy schiet op doel. Aziz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hady probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Ernić rent richting de bal. Ernić geeft een hoge lob. Callejas met een sublieme pass. Jovevski rent richting de bal. Jovevski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Al-Jamal - MEKKY 2:0

67e minuut.
Callejas geeft een lange en hoge pass. Ernić kopt de bal weg. Smits bereikt de bal nog maar net als eerste. Jovevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jovevski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Noah bereikt de bal nog maar net als eerste. Smits verovert de bal door een tackle van achteren. Smits passt de bal zonder na te denken. Jovevski rent richting de bal. Jovevski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Aziz verovert de bal door een tackle van achteren. Aziz geeft een lange en hoge pass. Callejas kopt de bal weg. Smits rent richting de bal. Smits draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
El-Ezaby bereikt de bal nog maar net als eerste. Bombardiere bereikt de bal nog maar net als eerste. Bombardiere geeft de bal voor. Fawzy bereikt de bal nog maar net als eerste. Fawzy geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Wafiyy kopt de bal weg. Fawzy bereikt de bal nog maar net als eerste. Smits rent richting de bal. Smits schiet op doel. Hady werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Bombardiere is nu in balbezit. Bombardiere probeert naar een medespeler te passen. Noah rent richting de bal. Smits onderschept slim de pass. Smits schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Ernić passt de bal zonder na te denken. Aziz bereikt de bal nog maar net als eerste. Aziz passt de bal zonder na te denken. Daar is Smits, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Smits haalt uit met een fantastische trap. Hady probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Al-Jamal - MEKKY 3:0

84e minuut.
El-Gendy geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ridha met de inworp. El-Ezaby is nu in balbezit. El-Ezaby haalt uit met een fantastische trap. Wołodyjowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Callejas onderschept slim de pass. Callejas passt de bal in één keer door. Rashid rent richting de bal. Jovevski onderschept slim de pass. Jovevski haalt uit met een fantastische trap. Hady bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al-Jamal 20%, MEKKY 80%.
Al-Jamal - MEKKY 3:0