Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
champions team jhuioh
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
68% Spel op eigen helft 32%
5 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 19.4
average Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Husam met de inworp. Abdul-Jalil is nu in balbezit. Zero verovert de bal door een tackle van achteren. Zero geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Zaim kopt de bal weg. Humam rent richting de bal. Humam probeert naar een medespeler te passen. Hajjaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajjaj haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Zaghloul probeert naar een medespeler te passen. Daar is Koshery, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koshery passt de bal zonder na te denken. Humam is nu in balbezit. Humam haalt uit met een fantastische trap. Bahgat kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Husam is nu in balbezit. Husam passt de bal met de wreef. Fekry bereikt de bal nog maar net als eerste. Khamees onderschept slim de pass. Khamees draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
champions team - jhuioh 0:1

22e minuut.
Na een snelle pass probeert Hajjaj de bal onder controle te krijgen. El-Naggar bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Hajjaj zijn tegenspeler op de grond. Hajjaj is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

36e minuut.
Fekry geeft een lange en hoge pass. Bastawy controleert de bal met de borst. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. El-Gayyar neemt de hoekschop. Khamees maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Aabdul-Nasir geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt El-Naggar de bal. El-Naggar speelt de bal door. Zero bereikt de bal nog maar net als eerste. Zero schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Fekry trapt de bal weg. El-Naggar kopt de bal weg. Daar is Zero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Khamees is nu in balbezit. Khamees draait met de bal, schiet en ... Hanif probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Howash is nu in balbezit. Koshery onderschept slim de pass. El-Naggar speelt de bal door. Koshery is nu in balbezit. Koshery haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: champions team 71%, jhuioh 29%.
champions team - jhuioh 0:1

60e minuut.
Abd El-Baky passt de bal zonder na te denken. Taha bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdul-Jalil probeert naar een medespeler te passen. Khamees bereikt de bal nog maar net als eerste. Khamees haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Abd El-Baky verovert de bal door een tackle van achteren. Abd El-Baky met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Diab zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Husam geeft de bal voor. Paal!

66e minuut.
Abdul-Jalil is nu in balbezit. Taha onderschept slim de pass. Taha speelt de bal door. Khamees is nu in balbezit. Khamees schiet op doel. Hanif verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
champions team - jhuioh 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: champions team 64%, jhuioh 36%.
champions team - jhuioh 0:2