Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ghlap noor alaa mohamed
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
14 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.5 gemiddelde waardering 19.4
hopeless Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Kalash onderschept slim de pass. Amgad begaat een overtreding. Kalash is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. El-Wahsh zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Mohyeldin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Hamal geeft een hoge bal richting het strafschopgebied.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Ghiyath passt de bal zonder na te denken. El-Wahsh rent richting de bal. El-Wahsh geeft een hoge lob. Yahayah rent richting de bal. Yahayah draait met de bal, schiet en ... Najjar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Azzam onderschept slim de pass. Ghiyath bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghiyath probeert naar een medespeler te passen. Yahayah is nu in balbezit. Yahayah draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ghlap - noor alaa mohamed 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ghlap 50%, noor alaa mohamed 50%.
ghlap - noor alaa mohamed 1:0

46e minuut.
Adawyya is nu in balbezit. Adawyya speelt de bal door. Daar is Kalash, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yahayah onderschept slim de pass. Yahayah schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Inworp. Murtadi met een snelle inworp. Ghiyath rent richting de bal. Amgad onderschept slim de pass. Amgad geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
El Shirbini kopt de bal weg. Ghiyath is nu in balbezit. Akram verovert de bal door een tackle van achteren. Amgad rent richting de bal. Amgad draait met de bal, schiet en ... Paal!

66e minuut.
Kalash speelt de bal door. Adawyya probeert de bal met de borst te controleren. Yahayah is nu in balbezit. El Itrawey rent richting de bal. El Itrawey haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Daar is Hamal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Azzam bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamal onderschept slim de pass. Hamal geeft de bal voor. Yahayah springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ghlap - noor alaa mohamed 2:0

84e minuut.
Talaat met een sublieme pass. Khashaba bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van El Itrawey. El Itrawey krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ghlap 49%, noor alaa mohamed 51%.
ghlap - noor alaa mohamed 2:0