Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
alahly1552 االببلالالعت
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
41% Spel op eigen helft 59%
11 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 17.1
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen hopeless


7e minuut.
Adel passt de bal in één keer door. Abd El-Rahim is nu in balbezit. Abd El-Rahim passt de bal met de wreef. Adel bereikt de bal nog maar net als eerste. Adel schiet op doel. Mubarak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Eid is nu in balbezit. Saqr verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Abdul- Matin de bal. Abdul- Matin haalt uit met een fantastische trap. El-Menyawi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
alahly1552 - االببلالالعت 1:0

26e minuut.
Abd El-Rahim met de inworp. Masruq onderschept slim de pass. Tarak geeft de bal voor. Adel is nu in balbezit. Adel draait met de bal, schiet en ... Paal! Na een snelle pass probeert Masruq de bal onder controle te krijgen. Jabbar is nu in balbezit. Jabbar schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
alahly1552 - االببلالالعت 1:1

29e minuut.
El-Ghabbour geeft de bal voor. Abdul- Matin is nu in balbezit. Saqr bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdul- Matin rent richting de bal. Abdul- Matin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Ghaly verovert de bal door een tackle van achteren. Ghaly passt de bal zonder na te denken. Abdul-Rahman rent richting de bal. Ghaly is nu in balbezit. Ghaly geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Sabih bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabih passt de bal met de wreef. Abdul-Rahman met een sublieme pass. Adel is nu in balbezit. Adel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: alahly1552 44%, االببلالالعت 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
alahly1552 - االببلالالعت 1:1

48e minuut.
Abdul-Rahman passt de bal zonder na te denken. El-Halafawy is nu in balbezit. El-Halafawy met een sublieme pass. Saqr is nu in balbezit. Saqr draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Tarak is nu in balbezit. Najeeb verovert de bal door een tackle van achteren. Najeeb passt de bal zonder na te denken. Saqr bereikt de bal nog maar net als eerste. Saqr haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Tarak passt de bal met de wreef. El-Halafawy rent richting de bal. Adel begaat een overtreding. Adel krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Jabbar kopt de bal weg. Daar is Abdul- Matin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Masruq met een sublieme pass. Saqr rent richting de bal. Saqr schiet op doel. El-Menyawi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Masruq passt de bal zonder na te denken. Abdul- Matin bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdul- Matin passt de bal in één keer door. Saqr is nu in balbezit. Saqr schiet op doel. El-Menyawi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
alahly1552 - االببلالالعت 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: alahly1552 37%, االببلالالعت 63%.
alahly1552 - االببلالالعت 2:1