Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
γοεργι byrn fc
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
37% Spel op eigen helft 63%
21 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 15.9
poor Schieten hopeless
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


5e minuut.
Tsopanoglou draait met de bal, schiet en ... Mikedis maakt een snoekduik en kopt de bal. Mantrapidas kan de bal niet met de borst controleren. Tsopanoglou is nu in balbezit. Tsopanoglou schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Koukodimos verovert de bal door een tackle van achteren. Koukodimos passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Tsopanoglou de bal. Mikedis rent richting de bal. Mikedis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Stergiou trapt de bal weg. Rasoulis kopt de bal weg. Mikedis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikedis draait met de bal, schiet en ... Vikatos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
γοεργι - byrn fc 1:0

19e minuut.
Mikedis verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Tsopanoglou, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mikedis is nu in balbezit. Tsopanoglou is nu in balbezit. Tsopanoglou haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Sevastopoulos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tsopanoglou rent richting de bal. Tsopanoglou draait met de bal, schiet en ... Mikedis controleert de bal met de borst. Mikedis haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

41e minuut.
Koukodimos speelt de bal door. Tsopanoglou bereikt de bal nog maar net als eerste. Mantrapidas begaat een overtreding. Tsopanoglou is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tsopanoglou wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Daar is Marmaras, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sevastopoulos is nu in balbezit. Sevastopoulos passt de bal met de wreef. Mikedis rent richting de bal. Mikedis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: γοεργι 34%, byrn fc 66%.
γοεργι - byrn fc 1:0

61e minuut.
Koukodimos rent richting de bal. Koukodimos geeft een hoge lob. Klungelig pakt Marmaras de bal. Tsopanoglou is nu in balbezit. Tsopanoglou schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Vikatos met een harde bal richting middenveld. Alifragis rent richting de bal. Alifragis speelt de bal door. Papadantonakis rent richting de bal. Papadantonakis draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Na een snelle pass probeert Marmaras de bal onder controle te krijgen. Sevastopoulos rent richting de bal. Sevastopoulos passt de bal in één keer door. Mikedis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikedis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Sevastopoulos rent richting de bal. Sevastopoulos passt de bal met de wreef. Tsopanoglou bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikedis is nu in balbezit. Mikedis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Mantrapidas bereikt de bal nog maar net als eerste. Mantrapidas speelt de bal door. Papadantonakis is nu in balbezit. Papadantonakis passt de bal zonder na te denken. Ratsikas met een sublieme pass.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
γοεργι - byrn fc 1:1

88e minuut.
Tsopanoglou verovert de bal door een tackle van achteren. Tsopanoglou passt de bal zonder na te denken. Papadantonakis rent richting de bal. Papadantonakis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
γοεργι - byrn fc 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: γοεργι 40%, byrn fc 60%.
γοεργι - byrn fc 1:2