Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-14 20:47
  • Bekerwedstrijd: Play off
  • Stadion: Paok2021 Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 7296
Paok2021 INDIANOI FC
352def Tactiek Normal
66% Balbezit 34%
16% Spel op eigen helft 84%
43 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
42.5 gemiddelde waardering 18.2
very good Schieten poor
adequate Passen unsatisfactory
average Verdedigen poor


2e minuut.
Makanos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Campanini geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Orsenigo rent richting de bal. Orsenigo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Von Castelo passt de bal zonder na te denken. Campanini rent richting de bal. Campanini met een sublieme pass. Klungelig pakt Dickinson de bal. Dickinson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Paok2021 - INDIANOI FC 1:0

8e minuut.
Pałkowski met een snelle inworp. Huma rent richting de bal. Huma met een sublieme pass. Dickinson rent richting de bal. Dickinson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Paok2021 - INDIANOI FC 2:0

9e minuut.
Dickinson passt de bal in één keer door. Pałkowski rent richting de bal. Pałkowski passt de bal zonder na te denken. Orsenigo is nu in balbezit. Orsenigo haalt uit met een fantastische trap. Zanias kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

11e minuut.
Orsenigo is nu in balbezit. Aivazidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Orsenigo verovert de bal door een tackle van achteren. Orsenigo draait met de bal, schiet en ... Zanias maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Paok2021 - INDIANOI FC 3:0

13e minuut.
Pałkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pałkowski speelt de bal door. Orsenigo is nu in balbezit. Orsenigo schiet op doel. Aivazidis probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pałkowski neemt de hoekschop. Zanias probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Dickinson rent richting de bal. Dickinson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Paok2021 - INDIANOI FC 4:0

17e minuut.
Orsenigo rent richting de bal. Aivazidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Orsenigo verovert de bal door een tackle van achteren. Orsenigo draait met de bal, schiet en ... Zanias probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Paok2021 - INDIANOI FC 5:0

18e minuut.
Basioukas passt de bal in één keer door. Daar is Orsenigo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Metzelopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Orsenigo onderschept slim de pass. Orsenigo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Von Castelo is nu in balbezit. Von Castelo met een sublieme pass. Orsenigo rent richting de bal. Huma rent richting de bal. Huma haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Campanini met de inworp. Von Castelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Von Castelo geeft een lange en hoge pass. Aivazidis kopt de bal weg. Zanias verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Orsenigo rent richting de bal. Orsenigo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Paok2021 - INDIANOI FC 6:0

36e minuut.
Makanos onderschept slim de pass. Makanos geeft een hoge lob. Manolou probeert naar een medespeler te passen. Orsenigo rent richting de bal. Orsenigo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Campanini passt de bal met de wreef. Pałkowski rent richting de bal. Pałkowski speelt de bal door. Dickinson bereikt de bal nog maar net als eerste. Dickinson draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Doeltrap. Zanias met een harde bal richting middenveld. Campanini kopt de bal weg. Daar is Dickinson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dickinson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paok2021 25%, INDIANOI FC 75%.
Paok2021 - INDIANOI FC 6:0

48e minuut.
Ennis geeft de bal voor. Orsenigo kopt de bal weg. Von Castelo rent richting de bal. Dickinson bereikt de bal nog maar net als eerste. Dickinson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Paok2021 - INDIANOI FC 7:0

49e minuut.
Pałkowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Manolou speelt de bal door. Orsenigo probeert naar een medespeler te passen. Dickinson bereikt de bal nog maar net als eerste. Dickinson schiet op doel. Zanias kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

51e minuut.
Makanos geeft de bal voor. Inworp. Campanini met een snelle inworp. Huma rent richting de bal. Huma geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

54e minuut.
Dickinson is nu in balbezit. Orsenigo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendrinos legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Orsenigo raakt geblesseerd tijdens het duel. Dickinson zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Paok2021 - INDIANOI FC 8:0

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Glinos met een snelle inworp. Campanini speelt de bal door. Dickinson is nu in balbezit. Dickinson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Paok2021 - INDIANOI FC 9:0

57e minuut.
Manolou probeert naar een medespeler te passen. Von Castelo rent richting de bal. Von Castelo passt de bal met de wreef. Dickinson is nu in balbezit. Dickinson draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Orsenigo bereikt de bal nog maar net als eerste. Orsenigo schiet op doel. Zanias verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Makanos geeft een lange en hoge pass. Manolou rent richting de bal. Manolou geeft de bal voor. Dickinson rent richting de bal. Dickinson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Campanini probeert naar een medespeler te passen. Metzelopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Huma rent richting de bal. Orsenigo rent richting de bal. Orsenigo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Paok2021 - INDIANOI FC 10:0

62e minuut.
Klungelig pakt Dickinson de bal. Huma is nu in balbezit. Huma speelt de bal door. Orsenigo is nu in balbezit. Orsenigo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Doeltrap. Zanias trapt de bal weg. Huma kopt de bal weg. Orsenigo bereikt de bal nog maar net als eerste. Orsenigo schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Zanias probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Huma heeft problemen om de bal te vangen. Huma met een sublieme pass. Dickinson rent richting de bal. Dickinson haalt uit met een fantastische trap. Zanias werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Paok2021 - INDIANOI FC 11:0

72e minuut.
Pałkowski passt de bal zonder na te denken. Huma bereikt de bal nog maar net als eerste. Huma speelt de bal door. Dickinson rent richting de bal. Dickinson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Campanini maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Dickinson bereikt de bal nog maar net als eerste. Dickinson passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Orsenigo de bal. Orsenigo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Paok2021 - INDIANOI FC 12:0

76e minuut.
Metzelopoulos is nu in balbezit. Orsenigo verovert de bal door een tackle van achteren. Orsenigo geeft een lange en hoge pass. Dickinson rent richting de bal. Dickinson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Paok2021 - INDIANOI FC 13:0

84e minuut.
Huma bereikt de bal nog maar net als eerste. Huma geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Orsenigo de bal. Orsenigo draait met de bal, schiet en ... Zanias werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Paok2021 - INDIANOI FC 14:0

86e minuut.
Meyer met een sublieme pass. Klungelig pakt Dickinson de bal. Huma probeert naar een medespeler te passen. Orsenigo heeft problemen om de bal te vangen. Orsenigo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paok2021 7%, INDIANOI FC 93%.
Paok2021 - INDIANOI FC 14:0