Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Solittude FC PanaThinAikosc F.c
LOL Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
36% Spel op eigen helft 64%
26 Doelpogingen 4
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
28.4 gemiddelde waardering 18.5
adequate Schieten weak
weak Passen weak
poor Verdedigen hopeless


13e minuut.
Vourexakis passt de bal in één keer door. Daar is Koutsogiannopoulos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vourexakis legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Koutsogiannopoulos raakt geblesseerd tijdens het duel. Kotopoulis neemt de penalty, wat een uithaal! De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Koutras met een sublieme pass. Galatis kopt de bal weg. Spantidakis heeft problemen om de bal te vangen. Lianis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lianis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Koutsogiannopoulos probeert naar een medespeler te passen. Karagiorgis bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Markellos. Karagiorgis raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Karagiorgis neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Mann verovert de bal door een tackle van achteren. Mann met een sublieme pass. Kotopoulis bereikt de bal nog maar net als eerste. Koutsogiannopoulos rent richting de bal. Koutsogiannopoulos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Solittude FC - PanaThinAikosc F.c 1:0

31e minuut.
Koutsogiannopoulos kopt de bal weg. Kotopoulis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotopoulis passt de bal met de wreef. Daar is Lianis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lianis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Galatis passt de bal met de wreef. Kouroupakis rent richting de bal. Kouroupakis geeft de bal voor. Kotopoulis is nu in balbezit. Kotopoulis haalt uit met een fantastische trap. Koutras kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Koutras trapt de bal weg van het doel. Karagiorgis kopt de bal weg. Kostouros probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Koutroubis rent richting de bal. Koutroubis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Arapis kopt de bal weg. Inworp. Mann met de inworp. Kotopoulis rent richting de bal. Kotopoulis schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Solittude FC 43%, PanaThinAikosc F.c 57%.
Solittude FC - PanaThinAikosc F.c 1:0

56e minuut.
Lianis geeft een lange en hoge pass. Mann rent richting de bal. Mann passt de bal in één keer door. Kotopoulis is nu in balbezit. Kotopoulis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Koutsogiannopoulos onderschept slim de pass. Mantzouranis rent richting de bal. Mantzouranis met een sublieme pass. Kotopoulis is nu in balbezit. Kotopoulis haalt uit met een fantastische trap. Koutras bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Solittude FC - PanaThinAikosc F.c 2:0

68e minuut.
Skaperdas bereikt de bal nog maar net als eerste. Skaperdas geeft een lange en hoge pass. Kotopoulis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotopoulis schiet op doel. Koutras maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Lianis de bal. Lianis haalt uit met een fantastische trap. Paal! Koutras maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Kotopoulis is nu in balbezit. Kotopoulis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Solittude FC - PanaThinAikosc F.c 3:0

73e minuut.
Mann geeft de bal voor. Kotopoulis is nu in balbezit. Chatzikyriakos maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Chatzikyriakos moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Chatzikyriakos schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

76e minuut.
Mann bereikt de bal nog maar net als eerste. Mann passt de bal zonder na te denken. Kotopoulis bereikt de bal nog maar net als eerste. Koutsogiannopoulos rent richting de bal. Koutsogiannopoulos schiet op doel. Koutras kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Mann is nu in balbezit. Mann met een sublieme pass. Lianis heeft problemen om de bal te vangen. Koutsogiannopoulos rent richting de bal. Koutsogiannopoulos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Solittude FC - PanaThinAikosc F.c 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Solittude FC 29%, PanaThinAikosc F.c 71%.
Solittude FC - PanaThinAikosc F.c 4:0