Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-15 01:17
  • Bekerwedstrijd: Qualifications
  • Stadion: The Dome
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 22708
GodsPeace kendrick fc
Dec31 Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
40% Spel op eigen helft 60%
12 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.9 gemiddelde waardering 16.9
zwak Schieten slecht
zwak Passen slecht
zwak Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Krupiński verovert de bal door een tackle van achteren. Tutu rent richting de bal. Krupiński verovert de bal door een tackle van achteren. Krupiński haalt uit met een fantastische trap. Razak maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
GodsPeace - kendrick fc 1:0

16e minuut.
Krupiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Krupiński passt de bal zonder na te denken. Evrek rent richting de bal. Babski bereikt de bal nog maar net als eerste. Babski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GodsPeace 43%, kendrick fc 57%.
GodsPeace - kendrick fc 1:0

49e minuut.
Babski bereikt de bal nog maar net als eerste. Babski passt de bal zonder na te denken. Theuwen geeft een hoge lob. Krupiński rent richting de bal. Krupiński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Łazar komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Ekezie bereikt de bal nog maar net als eerste. Ekezie geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kurzawski met de inworp. Krupiński geeft een hoge lob. Razak bokst de bal weg.

59e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kurzawski met de inworp. Agogo is nu in balbezit. Krupiński verovert de bal door een tackle van achteren. Krupiński geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Theuwen is nu in balbezit. Theuwen passt de bal in één keer door. Agogo rent richting de bal. Cisak verovert de bal door een tackle van achteren. Cisak geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
GodsPeace - kendrick fc 2:0

72e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Linghai komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Eshun passt de bal met de wreef. Cetnarowicz rent richting de bal. Cetnarowicz geeft een lange en hoge pass. Krupiński is nu in balbezit. Krupiński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GodsPeace - kendrick fc 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GodsPeace 37%, kendrick fc 63%.
GodsPeace - kendrick fc 3:0