Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Black nubians Martial Horses
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 17.8
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen poor


5e minuut.
Agyemang is nu in balbezit. Harrison onderschept slim de pass. Harrison probeert naar een medespeler te passen. Kwao rent richting de bal. Kwao haalt uit met een fantastische trap. Issah probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Zeid zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Harrison bereikt de bal nog maar net als eerste. Harrison geeft een hoge lob. Kwao krijgt zijn hoofd ertegen. Issah probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Black nubians - Martial Horses 0:1

26e minuut.
Yacub bereikt de bal nog maar net als eerste. Yacub geeft de bal voor. Harrison kopt de bal weg. Klungelig pakt Kwao de bal. Kwao schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Dwomoh bereikt de bal nog maar net als eerste. Dwomoh passt de bal met de wreef. Chesco bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanko bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanko schiet op doel. Amankwa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Yacub geeft de bal voor. Benson kopt de bal weg. Harrison probeert naar een medespeler te passen. Kwao rent richting de bal. Kwao haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Black nubians - Martial Horses 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Black nubians 58%, Martial Horses 42%.
Black nubians - Martial Horses 0:2

46e minuut.
Kwao bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwao passt de bal in één keer door. Dwomoh rent richting de bal. Tanko rent richting de bal. Tanko draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Amankwa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

49e minuut.
Graham geeft een lange en hoge pass. Inworp. Aboste zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Harrison rent richting de bal. Harrison haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Black nubians - Martial Horses 0:3

56e minuut.
Yahuza geeft de bal voor. Brenya is nu in balbezit. Tierro legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Brenya is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dadzie kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Duah rent richting de bal. Dadzie onderschept slim de pass. Dadzie passt de bal in één keer door. Tanko rent richting de bal. Tanko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Black nubians - Martial Horses 1:3

86e minuut.
Yahuza kan de bal niet met de borst controleren. Kwao speelt de bal door. Agyemang bereikt de bal nog maar net als eerste. Harrison bereikt de bal nog maar net als eerste. Harrison schiet op doel. Issah probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Yeboah bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Black nubians - Martial Horses 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Black nubians 56%, Martial Horses 44%.
Black nubians - Martial Horses 1:4