Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ghana starz Ayeps
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
11 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 18
hopeless Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen hopeless


2e minuut.
Allotey bereikt de bal nog maar net als eerste. Agblexo rent richting de bal. Allotey verovert de bal door een tackle van achteren. Allotey bereikt de bal nog maar net als eerste. Allotey haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ghana starz - Ayeps 1:0

19e minuut.
Gawu onderschept slim de pass. Gawu geeft een lange en hoge pass. Daar is Ocansey, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Allotey is nu in balbezit. Allotey schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Iddi trapt de bal weg. Allotey rent richting de bal. Allotey passt de bal in één keer door. Allotey rent richting de bal. Allotey haalt uit met een fantastische trap. Iddi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Abbah geeft een hoge lob. Gawu kopt de bal weg. Quainoo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayine onderschept slim de pass. Ayine schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ghana starz 36%, Ayeps 64%.
ghana starz - Ayeps 1:0

77e minuut.
Agblexo verovert de bal door een tackle van achteren. Allotey is nu in balbezit. Allotey bereikt de bal nog maar net als eerste. Allotey rent richting de bal. Allotey haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Kankani trapt de bal weg van het doel. Hyde kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Boye de bal onder controle te krijgen. Ayine bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayine schiet op doel. Manu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ghana starz 49%, Ayeps 51%.
ghana starz - Ayeps 1:0