Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Karukuty FC Dark Thunders
424 Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
24% Spel op eigen helft 76%
38 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.3 gemiddelde waardering 22.4
solid Schieten weak
good Passen unsatisfactory
adequate Verdedigen weak


8e minuut.
Carnesecchi met een snelle inworp. Čikl geeft een hoge lob. Avanzino bereikt de bal nog maar net als eerste. Avanzino draait met de bal, schiet en ... Ganapathiraman werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Carnesecchi probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Jevtić de bal. Jevtić geeft een hoge lob. Wernli maakt een snoekduik en kopt de bal. Ganapathiraman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Avanzino maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!

11e minuut.
Čikl geeft een lange en hoge pass. Ganapathiraman speelt de bal door. Rekha kopt de bal weg. Avanzino is nu in balbezit. Avanzino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Karukuty FC - Dark Thunders 1:0

13e minuut.
Jevtić passt de bal in één keer door. Carnesecchi is nu in balbezit. Carnesecchi geeft een hoge lob. Daar is Avanzino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Avanzino draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Rekha speelt de bal door. Čikl probeert naar een medespeler te passen. Avanzino bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Avanzino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Avanzino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Karukuty FC - Dark Thunders 2:0

24e minuut.
Jevtić probeert naar een medespeler te passen. Avanzino rent richting de bal. Čikl bereikt de bal nog maar net als eerste. Avanzino rent richting de bal. Avanzino haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Karukuty FC - Dark Thunders 3:0

26e minuut.
Perarnau bereikt de bal nog maar net als eerste. Perarnau passt de bal met de wreef. Čikl speelt de bal door. Avanzino bereikt de bal nog maar net als eerste. Avanzino haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Sarin bereikt de bal nog maar net als eerste. Jevtić onderschept slim de pass. Jevtić geeft de bal voor. Avanzino is nu in balbezit. Avanzino schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Jagajeet rent richting de bal. Čikl verovert de bal door een tackle van achteren. Čikl met een sublieme pass. Avanzino bereikt de bal nog maar net als eerste. Avanzino haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Ganapathiraman trapt de bal weg van het doel. Čikl kopt de bal weg. Pinak heeft problemen om de bal te vangen. Avanzino is nu in balbezit. Avanzino schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Daar is Jagajeet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Čikl met een sublieme pass. Avanzino bereikt de bal nog maar net als eerste. Avanzino schiet op doel. Ganapathiraman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Karukuty FC - Dark Thunders 4:0

44e minuut.
Jevtić geeft een lange en hoge pass. Jaspal bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaspal geeft de bal voor. Rekha rent richting de bal. Rekha schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Karukuty FC 27%, Dark Thunders 73%.
Karukuty FC - Dark Thunders 4:0

47e minuut.
Mechkaliev geeft een hoge lob. Daar is Pinak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Avanzino bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Avanzino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Avanzino draait met de bal, schiet en ... Ganapathiraman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Avanzino rent richting de bal. Avanzino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Karukuty FC - Dark Thunders 5:0

56e minuut.
Inworp. Mechkaliev met de inworp. Jevtić met een sublieme pass. Avanzino is nu in balbezit. Avanzino schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Pinak verovert de bal door een tackle van achteren. Pinak geeft een hoge lob. Perarnau kopt de bal weg. Avanzino bereikt de bal nog maar net als eerste. Avanzino draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Čikl onderschept slim de pass. Čikl met een sublieme pass. Wernli heeft problemen om de bal te vangen. Wernli draait met de bal, schiet en ... Ganapathiraman maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Karukuty FC - Dark Thunders 6:0

63e minuut.
Čikl onderschept slim de pass. Čikl passt de bal in één keer door. Avanzino rent richting de bal. Avanzino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Karukuty FC - Dark Thunders 7:0

66e minuut.
Čikl haalt uit met een fantastische trap. Pinak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Wernli zal de hoekschop nemen. Avanzino krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Perarnau probeert naar een medespeler te passen. Avanzino bereikt de bal nog maar net als eerste. Avanzino met een sublieme pass. Carnesecchi rent richting de bal. Carnesecchi geeft de bal voor. Ganapathiraman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Carnesecchi rent richting de bal. Carnesecchi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Avanzino is nu in balbezit. Avanzino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Karukuty FC - Dark Thunders 8:0

70e minuut.
Ponnada geeft een lange en hoge pass. Inworp. Wernli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Čikl is nu in balbezit. Čikl schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Narang met een sublieme pass. Perarnau rent richting de bal. Perarnau met een sublieme pass. Čikl is nu in balbezit. Čikl schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Doeltrap. Ganapathiraman trapt de bal weg van het doel. Perarnau kopt de bal weg. Avanzino rent richting de bal. Avanzino haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Avanzino rent richting de bal. Avanzino draait met de bal, schiet en ... Ganapathiraman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Avanzino is nu in balbezit. Avanzino haalt uit met een fantastische trap. Ganapathiraman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Perarnau rent richting de bal. Perarnau speelt de bal door. Avanzino bereikt de bal nog maar net als eerste. Čikl is nu in balbezit. Čikl haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Jevtić speelt de bal door. Čikl is nu in balbezit. Čikl passt de bal zonder na te denken. Avanzino is nu in balbezit. Avanzino haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Karukuty FC 22%, Dark Thunders 78%.
Karukuty FC - Dark Thunders 8:0