Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-14 22:11
  • Bekerwedstrijd: Play Off
  • Stadion: uday Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3100
uday M S Dhoni lovers
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
59% Spel op eigen helft 41%
10 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 18.3
poor Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


8e minuut.
Payal geeft een lange en hoge pass. Koluthungan heeft problemen om de bal te vangen. Pradip kopt de bal weg. Meenan rent richting de bal. Meenan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Virochan met een sublieme pass. Farooq bereikt de bal nog maar net als eerste. Farooq geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Susumna de bal. Preetish is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Malti speelt de bal door. Meenan rent richting de bal. Harshad bereikt de bal nog maar net als eerste. Meenan verovert de bal door een tackle van achteren. Meenan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
uday - M S Dhoni lovers 0:1

36e minuut.
Bux geeft een hoge lob. Pendharkar kopt de bal weg. Chakraborthy probeert naar een medespeler te passen. Meenan rent richting de bal. Meenan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Chakraborthy passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Meenan de bal. Koluthungan rent richting de bal. Meenan verovert de bal door een tackle van achteren. Meenan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Malti is nu in balbezit. Koluthungan verovert de bal door een tackle van achteren. Koluthungan passt de bal zonder na te denken. Preetish is nu in balbezit. Preetish schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: uday 68%, M S Dhoni lovers 32%.
uday - M S Dhoni lovers 0:1

51e minuut.
Sathasivam passt de bal in één keer door. Chakraborthy is nu in balbezit. Chakraborthy probeert naar een medespeler te passen. Meenan bereikt de bal nog maar net als eerste. Meenan draait met de bal, schiet en ... Atul probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Inworp. Pradip met een snelle inworp. Chakraborthy probeert naar een medespeler te passen. Meenan is nu in balbezit. Meenan haalt uit met een fantastische trap. Atul probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Visalakshi geeft de bal voor. Roble rent richting de bal. Roble passt de bal zonder na te denken. Preetish is nu in balbezit. Preetish draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Klungelig pakt Mukesh de bal. Chidambaram probeert naar een medespeler te passen. Meenan is nu in balbezit. Chakraborthy rent richting de bal. Chakraborthy draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

83e minuut.
Klungelig pakt Malti de bal. Visalakshi rent richting de bal. Visalakshi passt de bal met de wreef. Shivrajsingh rent richting de bal. Shivrajsingh haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Shivrajsingh raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Lahan komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: uday 50%, M S Dhoni lovers 50%.
uday - M S Dhoni lovers 0:1