Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-14 20:55
  • Bekerwedstrijd: Play Off
  • Stadion: deus Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 3089
deus maccabi sde yaakov
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
9 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 14.9
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Albert passt de bal in één keer door. Gintzburg is nu in balbezit. Gintzburg passt de bal zonder na te denken. Hitman rent richting de bal. Hitman draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Shelef onderschept slim de pass. Shelef probeert naar een medespeler te passen. Spongin met een sublieme pass. Mimer rent richting de bal. Mimer draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Hitman heeft problemen om de bal te vangen. Gintzburg is nu in balbezit. Ben Horin verovert de bal door een tackle van achteren. Hitman onderschept slim de pass. Hitman schiet op doel. Hajaj bokst de bal weg.

43e minuut.
Zino bereikt de bal nog maar net als eerste. Gintzburg is nu in balbezit. Hitman is nu in balbezit. Hitman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
deus - maccabi sde yaakov 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: deus 53%, maccabi sde yaakov 47%.
deus - maccabi sde yaakov 1:0

48e minuut.
Shelef raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Cohen komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Spongin is nu in balbezit. Ilouz onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Grainik. Ilouz wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

77e minuut.
Grainik passt de bal zonder na te denken. Tzarfati rent richting de bal. Benado maakt een afschuwelijke overtreding. Benado krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Cohen verovert de bal door een tackle van achteren. Ilouz rent richting de bal. Ilouz passt de bal met de wreef. Mimer is nu in balbezit. Mimer draait met de bal, schiet en ... Roman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: deus 57%, maccabi sde yaakov 43%.
deus - maccabi sde yaakov 1:0