Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-14 23:39
  • Bekerwedstrijd: Barazh
  • Stadion: denian Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3100
denian Feronikeli FC
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 18.5
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Rushiti bereikt de bal nog maar net als eerste. Rrokaj onderschept slim de pass. Zhinipotoku verovert de bal door een tackle van achteren. Rushiti is nu in balbezit. Rushiti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
denian - Feronikeli FC 1:0

26e minuut.
Haxhi met de inworp. Bajraktari bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Korona ... Strafschop! Korona krijgt een gele kaart. Bajraktari is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bajraktari legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
denian - Feronikeli FC 1:1

31e minuut.
Jahiu passt de bal in één keer door. Prenkpalaj speelt de bal door. Papuçiu rent richting de bal. Haxhi verovert de bal door een tackle van achteren. Haxhi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Pashollari trapt de bal weg. Bilalli kopt de bal weg. Bajraktari is nu in balbezit. Bajraktari haalt uit met een fantastische trap. Mehmeti probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
denian - Feronikeli FC 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: denian 46%, Feronikeli FC 54%.
denian - Feronikeli FC 1:2

67e minuut.
Rrokaj rent richting de bal. Zhinipotoku onderschept slim de pass. Zhinipotoku probeert naar een medespeler te passen. Rushiti rent richting de bal. Rushiti haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Rushiti heeft problemen om de bal te vangen. Zhinipotoku bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhinipotoku passt de bal zonder na te denken. Xani rent richting de bal. Xani geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
denian - Feronikeli FC 2:2

82e minuut.
Xani rent richting de bal. Xani geeft een hoge lob. Loki speelt de bal door. Klungelig pakt Zhinipotoku de bal. Zhinipotoku haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Gjana bereikt de bal nog maar net als eerste. Jahiu verovert de bal door een tackle van achteren. Jahiu met een sublieme pass. Prenkpalaj is nu in balbezit. Prenkpalaj schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
denian - Feronikeli FC 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: denian 49%, Feronikeli FC 51%.
denian - Feronikeli FC 2:3