Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
REAL PLOVDIV Kimoni
NOVA Tactiek Ф 5-3-2
36% Balbezit 64%
61% Spel op eigen helft 39%
8 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
39.8 gemiddelde waardering 61.2
solid Schieten excellent
weak Passen formidable
adequate Verdedigen solid


7e minuut.
Pasko rent richting de bal. Pasko geeft een hoge lob. Kosman heeft problemen om de bal te vangen. Komasiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Komasiński schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Shevtsov controleert de bal met de borst. Shevtsov geeft een lange en hoge pass. Travlos bereikt de bal nog maar net als eerste. Huszcza verovert de bal door een tackle van achteren. Huszcza schiet op doel. Buchalski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Travlos geeft de bal voor. Spahić kopt de bal weg. Namazlı kan de bal niet met de borst controleren. Namazlı geeft een hoge lob. Huszcza maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Innocenti met een sublieme pass. Travlos is nu in balbezit. Travlos geeft een hoge lob. García Silva is nu in balbezit. García Silva haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL PLOVDIV - Kimoni 1:0

30e minuut.
Komasiński passt de bal met de wreef. Namazlı is nu in balbezit. Namazlı geeft de bal voor. Spantidakis rent richting de bal. Spantidakis haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Shevtsov geeft de bal voor. Daar is Spahić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Spahić speelt de bal door. Klungelig pakt Spantidakis de bal. Spantidakis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Tamburini is nu in balbezit. Tamburini passt de bal zonder na te denken. García Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. García Silva schiet op doel. Galarcio probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL PLOVDIV - Kimoni 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: REAL PLOVDIV 65%, Kimoni 35%.
REAL PLOVDIV - Kimoni 2:0

46e minuut.
Namazlı is nu in balbezit. Inworp. Moise zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. García Silva heeft problemen om de bal te vangen. García Silva haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

48e minuut.
Tamburini zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jahr is nu in balbezit. Jahr passt de bal zonder na te denken. García Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. García Silva haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

49e minuut.
Kosman geeft een lange en hoge pass. Travlos bereikt de bal nog maar net als eerste. Huszcza verovert de bal door een tackle van achteren. Huszcza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL PLOVDIV - Kimoni 2:1

54e minuut.
Pasko geeft de bal voor. Huszcza kopt de bal weg. Kosman onderschept slim de pass. Spantidakis is nu in balbezit. Spantidakis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Pasev met een snelle inworp. Moise rent richting de bal. Moise passt de bal zonder na te denken. García Silva is nu in balbezit. García Silva schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Moise neemt de hoekschop. Daar is García Silva, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. García Silva kopt de bal weg. Jahr bereikt de bal nog maar net als eerste. Jahr draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
REAL PLOVDIV - Kimoni 3:1

63e minuut.
Tamburini geeft de bal voor. Wangsøe bereikt de bal nog maar net als eerste. García Silva tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wangsøe raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Wangsøe zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Zygmuntowicz geeft een lange en hoge pass. Moise kopt de bal weg. Jahr is nu in balbezit. Jahr haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. García Silva rent richting de bal. García Silva haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL PLOVDIV - Kimoni 4:1

74e minuut.
Komasiński passt de bal in één keer door. Pasko rent richting de bal. Pasko speelt de bal door. Komasiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Komasiński schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL PLOVDIV - Kimoni 4:2

75e minuut.
Sánchez Jara komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Namazlı is nu in balbezit. Namazlı passt de bal met de wreef. Spahić speelt de bal door. Spantidakis is nu in balbezit. Spantidakis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Shevtsov geeft de bal voor. Daar is Zygmuntowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Spantidakis rent richting de bal. Spantidakis draait met de bal, schiet en ... Buchalski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL PLOVDIV - Kimoni 4:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: REAL PLOVDIV 57%, Kimoni 43%.
REAL PLOVDIV - Kimoni 4:3