Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-14 20:57
  • Bekerwedstrijd: Бараж
  • Stadion: volov Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 4234
volov Pleven Siti
552233 Tactiek 442
60% Balbezit 40%
18% Spel op eigen helft 82%
32 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
49.7 gemiddelde waardering 29.6
wonderbaarlijk Schieten slecht
solide Passen matig
uitstekend Verdedigen goed


1e minuut.
Tandoğan heeft problemen om de bal te vangen. Bengolea is nu in balbezit. Bengolea passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Eliozishvili de bal. Eliozishvili schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Heinrich bereikt de bal nog maar net als eerste. Heinrich schiet op doel. Horozov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
volov - Pleven Siti 1:0

6e minuut.
Bengolea bereikt de bal nog maar net als eerste. Bengolea passt de bal in één keer door. Gioldanis speelt de bal door. Eliozishvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Eliozishvili draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Sotirov rent richting de bal. Sotirov geeft een lange en hoge pass. Gioldanis kopt de bal weg. Eliozishvili heeft problemen om de bal te vangen. Eliozishvili schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Daar is Hubchev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gioldanis onderschept slim de pass. Gioldanis probeert naar een medespeler te passen. Bengolea bereikt de bal nog maar net als eerste. Bengolea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
volov - Pleven Siti 2:0

21e minuut.
Schipor met een sublieme pass. Tandoğan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tandoğan passt de bal zonder na te denken. Bengolea bereikt de bal nog maar net als eerste. Bengolea draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Bojdys kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Tandoğan de bal onder controle te krijgen. Bengolea is nu in balbezit. Bengolea draait met de bal, schiet en ... Sotirov kan de bal niet met de borst controleren.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Kosev trapt de bal weg van het doel. Gioldanis rent richting de bal. Gioldanis met een sublieme pass. Eliozishvili is nu in balbezit. Eliozishvili geeft een hoge lob. Horozov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Heinrich bereikt de bal nog maar net als eerste. Heinrich draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
volov - Pleven Siti 3:0

28e minuut.
Sotirov geeft de bal voor. Siromahov bereikt de bal nog maar net als eerste. Schipor onderschept slim de pass. Tandoğan geeft een hoge lob. Eliozishvili maakt een snoekduik en kopt de bal. Horozov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Schipor kopt de bal weg. Klungelig pakt Eliozishvili de bal. Eliozishvili geeft de bal voor. Heinrich kan de bal niet met de borst controleren. Heinrich draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Inworp. Milkov met de inworp. Bakurdzhiev rent richting de bal. Heinrich verovert de bal door een tackle van achteren. Heinrich draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Eliozishvili de bal. Gioldanis rent richting de bal. Gioldanis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Tankink kopt de bal weg. Gioldanis speelt de bal door. Eliozishvili rent richting de bal. Eliozishvili draait met de bal, schiet en ... Horozov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Horozov trapt de bal weg van het doel. Gioldanis is nu in balbezit. Gioldanis met een sublieme pass. Daar is Eliozishvili, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eliozishvili draait met de bal, schiet en ... Horozov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
volov - Pleven Siti 4:0

39e minuut.
Gioldanis rent richting de bal. Tandoğan is nu in balbezit. Tandoğan passt de bal met de wreef. Bengolea bereikt de bal nog maar net als eerste. Bengolea schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Gioldanis rent richting de bal. Gioldanis geeft een hoge lob. Kosev heeft problemen om de bal te vangen. Heinrich bereikt de bal nog maar net als eerste. Heinrich schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Tandoğan passt de bal zonder na te denken. Gioldanis rent richting de bal. Gioldanis passt de bal zonder na te denken. Eliozishvili is nu in balbezit. Eliozishvili draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
volov - Pleven Siti 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: volov 16%, Pleven Siti 84%.
volov - Pleven Siti 5:0

46e minuut.
Kosev geeft een hoge lob. Inworp. Bengolea met een snelle inworp. Bojdys geeft een hoge lob. Heinrich maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Bojdys rent richting de bal. Bojdys passt de bal met de wreef. Kosev speelt de bal door. Heinrich rent richting de bal. Heinrich haalt uit met een fantastische trap. Horozov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Heinrich passt de bal zonder na te denken. Eliozishvili is nu in balbezit. Eliozishvili passt de bal met de wreef. Heinrich bereikt de bal nog maar net als eerste. Heinrich haalt uit met een fantastische trap. Horozov bokst de bal weg.

66e minuut.
Tandoğan speelt de bal door. Bengolea bereikt de bal nog maar net als eerste. Bengolea passt de bal in één keer door. Heinrich rent richting de bal. Heinrich schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
volov - Pleven Siti 6:0

71e minuut.
Bojdys verovert de bal door een tackle van achteren. Tandoğan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tandoğan geeft de bal voor. Eliozishvili is nu in balbezit. Eliozishvili haalt uit met een fantastische trap. Horozov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Bengolea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bengolea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
volov - Pleven Siti 7:0

80e minuut.
Bengolea bereikt de bal nog maar net als eerste. Bengolea passt de bal met de wreef. Gioldanis met een sublieme pass. Klungelig pakt Eliozishvili de bal. Eliozishvili schiet op doel. Horozov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Hubchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Hubchev passt de bal met de wreef. Tandoğan geeft een lange en hoge pass. Eliozishvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Eliozishvili schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: volov 20%, Pleven Siti 80%.
volov - Pleven Siti 7:0