Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-14 20:58
  • Bekerwedstrijd: Бараж
  • Stadion: 09☆BELLA☆24
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 20143
Minior United Samolet Sarafovo FC
restart Tactiek kongdonk
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
14 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 2
51.7 gemiddelde waardering 48.5
solide Schieten goed
goed Passen solide
solide Verdedigen redelijk


1e minuut.
Lárusson passt de bal in één keer door. Pelicano is nu in balbezit. Kirilov begaat een overtreding. Kirilov krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Vandendriesche passt de bal zonder na te denken. Lárusson rent richting de bal. Lárusson passt de bal met de wreef. Pelicano is nu in balbezit. Pelicano schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Mavrocordat kopt de bal weg. Sauser bereikt de bal nog maar net als eerste. Sauser passt de bal met de wreef. Mavrocordat rent richting de bal. Mavrocordat draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Daar is Bilchev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marin bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lárusson. Lárusson krijgt een gele kaart. Marin raakt geblesseerd tijdens het duel. Marin zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Cibra maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Minior United - Samolet Sarafovo FC 0:1

36e minuut.
Kabulov passt de bal in één keer door. Shipkov is nu in balbezit. Shipkov passt de bal met de wreef. Daar is Zapryanov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zapryanov geeft een lange en hoge pass. Cibra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bilchev is nu in balbezit. Bilchev draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Minior United - Samolet Sarafovo FC 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Minior United 57%, Samolet Sarafovo FC 43%.
Minior United - Samolet Sarafovo FC 0:2

49e minuut.
Marin geeft een lange en hoge pass. Cibra probeert naar een medespeler te passen. Vandendriesche probeert naar een medespeler te passen. Mavrocordat is nu in balbezit. Mavrocordat haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Skrzek trapt de bal weg van het doel. Vandendriesche bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandendriesche probeert naar een medespeler te passen. Mavrocordat bereikt de bal nog maar net als eerste. Mavrocordat haalt uit met een fantastische trap. Skrzek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

70e minuut.
Lárusson passt de bal met de wreef. Pelicano is nu in balbezit. Pelicano probeert naar een medespeler te passen. Mavrocordat rent richting de bal. Mavrocordat schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Lárusson probeert naar een medespeler te passen. Mavrocordat bereikt de bal nog maar net als eerste. Mavrocordat draait met de bal, schiet en ... Marin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Skrzek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Minior United - Samolet Sarafovo FC 1:2

75e minuut.
Bilchev rent richting de bal. Duanes probeert naar een medespeler te passen. Bilchev is nu in balbezit. Bilchev haalt uit met een fantastische trap. Cibra werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Minior United - Samolet Sarafovo FC 1:3

78e minuut.
Vandendriesche probeert de bal met de borst te controleren. Sauser bereikt de bal nog maar net als eerste. Sauser passt de bal in één keer door. Mavrocordat rent richting de bal. Mavrocordat schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Sauser passt de bal met de wreef. Shipkov bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lovrenović. Lovrenović krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Minior United 43%, Samolet Sarafovo FC 57%.
Minior United - Samolet Sarafovo FC 1:3