Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Professeurs Tristes Kirmen Zer
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22 gemiddelde waardering 20.5
average Schieten average
poor Passen poor
average Verdedigen poor


6e minuut.
Fellens geeft een lange en hoge pass. Kemp bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoffstetter bereikt de bal nog maar net als eerste. Kemp verovert de bal door een tackle van achteren. Kemp haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Professeurs Tristes - Kirmen Zer 1:0

11e minuut.
Schroeder bereikt de bal nog maar net als eerste. Hérédia verovert de bal door een tackle van achteren. Hérédia passt de bal in één keer door. Bourreau rent richting de bal. Bourreau haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Kemp is nu in balbezit. Kemp geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Hérédia de bal onder controle te krijgen. Kemp is nu in balbezit. Kemp schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Daar is Muller, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schroeder bereikt de bal nog maar net als eerste. Schroeder met een sublieme pass. Kemp rent richting de bal. Kemp draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Adam met een harde bal richting middenveld. Stockreiser rent richting de bal. Met opzet legt Schroeder zijn tegenspeler op de grond. Stockreiser wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Professeurs Tristes 49%, Kirmen Zer 51%.
Professeurs Tristes - Kirmen Zer 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Professeurs Tristes 45%, Kirmen Zer 55%.
Professeurs Tristes - Kirmen Zer 1:0