Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-14 23:41
  • Bekerwedstrijd: Play Off
  • Stadion: prendic Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 20234
prendic Dream Team ®™
leva Tactiek 3-5-2
59% Balbezit 41%
30% Spel op eigen helft 70%
27 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.7 gemiddelde waardering 21.3
zeer goed Schieten slecht
zwak Passen slecht
matig Verdedigen slecht


7e minuut.
Trajkovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Van de Verre verovert de bal door een tackle van achteren. Kostov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
prendic - Dream Team ®™ 1:0

10e minuut.
Van de Verre passt de bal met de wreef. Nichols probeert naar een medespeler te passen. Dressnen bereikt de bal nog maar net als eerste. Dressnen haalt uit met een fantastische trap. Borov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
prendic - Dream Team ®™ 2:0

13e minuut.
Nichols speelt de bal door. Kostov rent richting de bal. Met opzet legt Jančevski zijn tegenspeler op de grond. Jančevski krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Aracıoğlu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Končaliev de bal. Dressnen rent richting de bal. Dressnen draait met de bal, schiet en ... Borov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
prendic - Dream Team ®™ 3:0

22e minuut.
Trajkovski met een sublieme pass. Nichols rent richting de bal. Levski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nichols raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

27e minuut.
Jančevski onderschept slim de pass. Aracıoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Kostov rent richting de bal. Daar is Kostov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kostov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Na een snelle pass probeert Nichols de bal onder controle te krijgen. Nichols geeft de bal voor. Dressnen bereikt de bal nog maar net als eerste. Dressnen schiet op doel. Denkov probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Kostov probeert naar een medespeler te passen. Dressnen is nu in balbezit. Solakov legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Solakov krijgt een gele kaart. Dressnen raakt geblesseerd tijdens het duel. Kostov zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
prendic - Dream Team ®™ 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: prendic 40%, Dream Team ®™ 60%.
prendic - Dream Team ®™ 4:0

47e minuut.
Kostov is nu in balbezit. Solakov rent richting de bal. Kostov onderschept slim de pass. Kostov haalt uit met een fantastische trap. Denkov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Na een snelle pass probeert Jančevski de bal onder controle te krijgen. Solakov speelt de bal door. Silanov met een sublieme pass. Kostov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Solakov met een sublieme pass. Crvenkovski rent richting de bal. Temelkoski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Temelkoski krijgt een gele kaart. Crvenkovski raakt geblesseerd tijdens het duel. Manucharyan met een snel genomen vrije trap. Dressnen krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Doeltrap. Borov met een harde bal richting middenveld. Nichols kopt de bal weg. Kostov rent richting de bal. Kostov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
prendic - Dream Team ®™ 5:0

56e minuut.
Trajkovski speelt de bal door. Silanov heeft problemen om de bal te vangen. Kostov onderschept slim de pass. Kostov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Aracıoğlu geeft een lange en hoge pass. Denkov heeft problemen om de bal te vangen. Kostov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostov schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kostov is nu in balbezit. Kostov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Nichols bereikt de bal nog maar net als eerste. Nichols geeft een hoge lob. Denkov heeft problemen om de bal te vangen. Kostov rent richting de bal. Kostov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Van de Verre rent richting de bal. Van de Verre geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Jančevski de bal. Kostov is nu in balbezit. Kostov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Ochroński geeft een hoge lob. Nichols is nu in balbezit. Nichols speelt de bal door. Kostov is nu in balbezit. Kostov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Nichols bereikt de bal nog maar net als eerste. Nichols geeft een hoge lob. Končaliev rent richting de bal. Dressnen verovert de bal door een tackle van achteren. Dressnen schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Borov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
prendic - Dream Team ®™ 6:0

84e minuut.
Kostadinov passt de bal zonder na te denken. Kostov heeft problemen om de bal te vangen. Kostov met een sublieme pass. Nichols bereikt de bal nog maar net als eerste. Nichols schiet op doel. Borov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Aracıoğlu is nu in balbezit. Aracıoğlu passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Solakov de bal. Dressnen is nu in balbezit. Dressnen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
prendic - Dream Team ®™ 7:0

90e minuut.
Dressnen is nu in balbezit. Van de Verre bereikt de bal nog maar net als eerste. Van de Verre passt de bal met de wreef. Kostov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
prendic - Dream Team ®™ 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: prendic 21%, Dream Team ®™ 79%.
prendic - Dream Team ®™ 8:0