Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
markos club caner
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
43% Spel op eigen helft 57%
7 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 16.9
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


6e minuut.
Peškov met een snelle inworp. Ruski bereikt de bal nog maar net als eerste. Petkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruski onderschept slim de pass. Ruski geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Stavrik is nu in balbezit. Nikolov verovert de bal door een tackle van achteren. Nikolov met een sublieme pass. Babunski rent richting de bal. Babunski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Ničov trapt de bal weg van het doel. Peškov kopt de bal weg. Daar is Mazneikov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kitanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kitanov draait met de bal, schiet en ... Ničov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
markos club - caner 1:0

43e minuut.
Stavrik passt de bal in één keer door. Sekulovski rent richting de bal. Sedloski rent richting de bal. Sekulovski verovert de bal door een tackle van achteren. Sekulovski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: markos club 46%, caner 54%.
markos club - caner 1:0

53e minuut.
Mazneikov bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Babunski. Mazneikov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ristevski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ruski is nu in balbezit. Sekulovski rent richting de bal. Ruski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruski schiet op doel. Panov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Babunski verovert de bal door een tackle van achteren. Slavkovski rent richting de bal. Babunski onderschept slim de pass. Kitanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kitanov haalt uit met een fantastische trap. Ničov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Na een snelle pass probeert Kitanov de bal onder controle te krijgen. Sekulovski is nu in balbezit. Ruski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sekulovski is nu in balbezit. Sekulovski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: markos club 41%, caner 59%.
markos club - caner 1:0