Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Antifutbol FC Capital F.C.
442 Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 16.4
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


7e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Díez trapt de bal weg. Forteza kopt de bal weg. Mustafa is nu in balbezit. Mustafa schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Noriega is nu in balbezit. Mustafa verovert de bal door een tackle van achteren. Mustafa probeert naar een medespeler te passen. Cadario is nu in balbezit. Cadario haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Antifutbol FC - Capital F.C. 0:1

26e minuut.
Campanini is nu in balbezit. Campanini met een sublieme pass. Forteza geeft de bal voor. Cadario rent richting de bal. Cadario draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Antifutbol FC - Capital F.C. 0:2

36e minuut.
Mustafa probeert de bal aan de voet te houden. Montero is nu in balbezit. Montero passt de bal in één keer door. Cáceres bereikt de bal nog maar net als eerste. Cáceres schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Daar is Zánkiz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Durán rent richting de bal. Durán heeft problemen om de bal te vangen. Durán geeft de bal voor. Montero springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Durán bereikt de bal nog maar net als eerste. Durán speelt de bal door. Montero is nu in balbezit. Montero draait met de bal, schiet en ... Rojas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Antifutbol FC - Capital F.C. 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Antifutbol FC 41%, Capital F.C. 59%.
Antifutbol FC - Capital F.C. 1:2

78e minuut.
Villanueva geeft een lange en hoge pass. Montero kopt de bal weg. Cáceres rent richting de bal. Durán heeft problemen om de bal te vangen. Durán geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Campanini met de inworp. Mustafa rent richting de bal. Noriega legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mustafa is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mustafa legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Goitia rent richting de bal. Goitia passt de bal in één keer door. Quintans is nu in balbezit. Zúñiga verovert de bal door een tackle van achteren. Zúñiga geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Antifutbol FC 53%, Capital F.C. 47%.
Antifutbol FC - Capital F.C. 1:2