Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Turbion82 barzelona
442 Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
33% Spel op eigen helft 67%
14 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.1 gemiddelde waardering 15.5
weak Schieten poor
weak Passen hopeless
weak Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Bankovic probeert naar een medespeler te passen. Urioste is nu in balbezit. Urioste passt de bal in één keer door. Cabrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabrera haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Bankovic probeert naar een medespeler te passen. Cochamanidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Baldelomar tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Baldelomar krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Soria geeft een hoge lob. Rios is nu in balbezit. Rios passt de bal in één keer door. Cochamanidis rent richting de bal. Cochamanidis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Pineda is nu in balbezit. Rios bereikt de bal nog maar net als eerste. Rios passt de bal zonder na te denken. Castello is nu in balbezit. Castello geeft de bal voor. Machaca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cochamanidis rent richting de bal. Cochamanidis haalt uit met een fantastische trap. Machaca probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Turbion82 - barzelona 1:0

24e minuut.
Bankovic rent richting de bal. Cabrera is nu in balbezit. Baldivieso bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabrera verovert de bal door een tackle van achteren. Cabrera haalt uit met een fantastische trap. Castellón bokst de bal weg.

33e minuut.
Rios geeft een hoge lob. Klungelig pakt Castello de bal. Cochamanidis rent richting de bal. Cochamanidis draait met de bal, schiet en ... Machaca probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Turbion82 - barzelona 2:0

35e minuut.
Baldivieso passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Forteza de bal. Forteza geeft een lange en hoge pass. Cabrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabrera draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Coca is nu in balbezit. Coca geeft een lange en hoge pass. Forteza kopt de bal weg. Klungelig pakt Cochamanidis de bal. Cochamanidis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Turbion82 - barzelona 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Turbion82 33%, barzelona 67%.
Turbion82 - barzelona 3:0

54e minuut.
Rios kopt de bal weg. Soria bereikt de bal nog maar net als eerste. Cochamanidis onderschept slim de pass. Castello rent richting de bal. Castello schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Ledezma met een sublieme pass. Cochamanidis rent richting de bal. Cochamanidis passt de bal in één keer door. Castello is nu in balbezit. Castello draait met de bal, schiet en ... Machaca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Turbion82 - barzelona 4:0

59e minuut.
Mariaca speelt de bal door. Rios speelt de bal door. Vega bereikt de bal nog maar net als eerste. Castello bereikt de bal nog maar net als eerste. Castello haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Turbion82 33%, barzelona 67%.
Turbion82 - barzelona 4:0