Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Borussia Dortmund df mallorca fc
4-5-1 Tactiek centauros 22
61% Balbezit 39%
15% Spel op eigen helft 85%
35 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.1 gemiddelde waardering 16.6
good Schieten weak
excellent Passen weak
average Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Díaz Carabajo passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Güçlütürk de bal. Güçlütürk passt de bal met de wreef. Flores rent richting de bal. Flores passt de bal zonder na te denken.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Zagorroza rent richting de bal. Flores verovert de bal door een tackle van achteren. Flores speelt de bal door. Anghelache bereikt de bal nog maar net als eerste. Anghelache schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Dortmund df - mallorca fc 1:0

8e minuut.
Anghelache verovert de bal door een tackle van achteren. Anghelache probeert naar een medespeler te passen. Díaz Carabajo is nu in balbezit. Díaz Carabajo geeft een lange en hoge pass. Flores springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Dortmund df - mallorca fc 2:0

12e minuut.
Díaz Carabajo bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz Carabajo probeert naar een medespeler te passen. Anghelache heeft problemen om de bal te vangen. Anghelache draait met de bal, schiet en ... Malara werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Dortmund df - mallorca fc 3:0

15e minuut.
Malara speelt de bal door. Afacan rent richting de bal. Afacan geeft een lange en hoge pass. Anghelache is nu in balbezit. Anghelache haalt uit met een fantastische trap. Malara bokst de bal weg.

18e minuut.
Arévalo heeft problemen om de bal te vangen. Díaz Carabajo speelt de bal door. Afacan is nu in balbezit. Anghelache is nu in balbezit. Anghelache draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Dortmund df - mallorca fc 4:0

21e minuut.
Weider kopt de bal weg. Klungelig pakt Peláez de bal. Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. Flores geeft een lange en hoge pass. Weider heeft problemen om de bal te vangen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Dortmund df - mallorca fc 5:0

24e minuut.
Magro onderschept slim de pass. Magro speelt de bal door. Díaz Carabajo heeft problemen om de bal te vangen. Díaz Carabajo geeft een lange en hoge pass. Anghelache krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Afacan passt de bal met de wreef. Díaz Carabajo bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz Carabajo probeert naar een medespeler te passen. Anghelache bereikt de bal nog maar net als eerste. Anghelache haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Anghelache geeft een hoge lob. Flores kopt de bal weg. Anghelache rent richting de bal. Anghelache haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Dortmund df - mallorca fc 6:0

31e minuut.
Daar is Afacan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Afacan geeft een lange en hoge pass. Anghelache is nu in balbezit. Anghelache haalt uit met een fantastische trap. Malara maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Dortmund df - mallorca fc 7:0

42e minuut.
Afacan is nu in balbezit. Afacan geeft een lange en hoge pass. Zagorroza is nu in balbezit. Anghelache verovert de bal door een tackle van achteren. Anghelache haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Díaz Carabajo neemt de hoekschop. Flores krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Dortmund df - mallorca fc 8:0

44e minuut.
Weider bereikt de bal nog maar net als eerste. Weider geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Díaz Carabajo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Magro geeft een hoge lob. Malara probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Anghelache kan de bal niet met de borst controleren. De bal raakt de paal.

45e minuut.
Doeltrap. Farfán komt het veld opgelopen. Viscayosa komt het veld opgelopen. Vâlcu komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borussia Dortmund df 19%, mallorca fc 81%.
Borussia Dortmund df - mallorca fc 8:0

49e minuut.
Viscayosa kopt de bal weg. Weider heeft problemen om de bal te vangen. Farfán is nu in balbezit. Vâlcu is nu in balbezit. Vâlcu haalt uit met een fantastische trap. Malara kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Weider trapt de bal weg van het doel. Güçlütürk kan de bal niet met de borst controleren. Güçlütürk geeft een lange en hoge pass. Vâlcu is nu in balbezit. Vâlcu schiet op doel. Malara bokst de bal weg.

55e minuut.
Weider geeft de bal voor. Cárdenas kopt de bal weg. Daar is Vâlcu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vâlcu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Dortmund df - mallorca fc 9:0

56e minuut.
López rent richting de bal. López probeert naar een medespeler te passen. Weider heeft problemen om de bal te vangen. Vâlcu is nu in balbezit. Vâlcu schiet op doel. Malara probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Vâlcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vâlcu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Daar is Farfán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Weider bereikt de bal nog maar net als eerste. Weider geeft de bal voor. Flores is nu in balbezit. Flores geeft een hoge lob. Malara probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. López rent richting de bal. Vâlcu verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Dortmund df - mallorca fc 10:0

64e minuut.
Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. Flores geeft een hoge lob. López heeft problemen om de bal te vangen. Vâlcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vâlcu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Dortmund df - mallorca fc 11:0

65e minuut.
Daar is Cárdenas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vâlcu onderschept slim de pass. Weider bereikt de bal nog maar net als eerste. Vâlcu verovert de bal door een tackle van achteren. Vâlcu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Mijić kopt de bal weg. Farfán rent richting de bal. Farfán passt de bal met de wreef. Vâlcu rent richting de bal. Vâlcu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Dortmund df - mallorca fc 12:0

72e minuut.
Afacan speelt de bal door. Klungelig pakt Flores de bal. Flores passt de bal zonder na te denken. Vâlcu rent richting de bal. Vâlcu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Güçlütürk met een sublieme pass. Flores rent richting de bal. Flores passt de bal in één keer door. Vâlcu is nu in balbezit. Vâlcu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Cordero zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Güçlütürk met een sublieme pass. Vâlcu is nu in balbezit. Vâlcu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Farfán rent richting de bal. Farfán geeft een lange en hoge pass. Daar is Peláez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Güçlütürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Güçlütürk geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Malara met een harde bal richting middenveld. Afacan kopt de bal weg. Flores is nu in balbezit. Flores geeft een hoge lob. Vâlcu maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Daar is Flores, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Flores passt de bal in één keer door. Güçlütürk rent richting de bal. Vâlcu is nu in balbezit. Vâlcu schiet op doel. Paal! Daar is Zagorroza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vâlcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vâlcu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borussia Dortmund df 12%, mallorca fc 88%.
Borussia Dortmund df - mallorca fc 12:0