Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TRW Kelantan FC Abah Sayang Melaka
424 Narrow Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
57% Spel op eigen helft 43%
7 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
32.6 gemiddelde waardering 36.3
adequate Schieten adequate
weak Passen adequate
poor Verdedigen average


1e minuut.
Wan Nor geeft een hoge lob. Cool kopt de bal weg. Klungelig pakt bin Che Rusli de bal. Bir is nu in balbezit. Bir draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
Berton kan de bal niet met de borst controleren. Seyirten rent richting de bal. Bir is nu in balbezit. Bir heeft problemen om de bal te vangen. Bir geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Doeltrap. Pedraza met een harde bal richting middenveld. Anliker kopt de bal weg. Cool rent richting de bal. Cool draait met de bal, schiet en ... Megat Hassim bokst de bal weg.

24e minuut.
bin Nik Leh heeft problemen om de bal te vangen. Hessel is nu in balbezit. Bir rent richting de bal. Bir schiet op doel. Megat Hassim maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Gregor passt de bal met de wreef. Bir rent richting de bal. Bir met een sublieme pass. Cool rent richting de bal. Cool draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TRW Kelantan FC 56%, Abah Sayang Melaka 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
TRW Kelantan FC - Abah Sayang Melaka 0:0

53e minuut.
bin Abd Jalil met een harde bal richting middenveld. Seyirten bereikt de bal nog maar net als eerste. Seyirten passt de bal in één keer door. Bir bereikt de bal nog maar net als eerste. Bir schiet op doel. Megat Hassim verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
bin Fadzim geeft een lange en hoge pass. Jagannathan controleert de bal met de borst. bin Jampaka bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Jampaka schiet op doel. bin Abd Jalil probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TRW Kelantan FC - Abah Sayang Melaka 1:0

57e minuut.
Daftlarov geeft de bal voor. Buitenspel voor Anliker. Goede buitenspelval van de verdediging. Storri neemt vlug de vrije trap. bin Jampaka is nu in balbezit. bin Jampaka schiet op doel. bin Abd Jalil verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mat Nor rent richting de bal. Mat Nor haalt uit met een fantastische trap. bin Abd Jalil probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TRW Kelantan FC - Abah Sayang Melaka 2:0

66e minuut.
Seyirten is nu in balbezit. Seyirten passt de bal in één keer door. Hessel rent richting de bal. Hessel haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Klungelig pakt bin Che Rusli de bal. Bir is nu in balbezit. Bir schiet op doel. Megat Hassim werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Daftlarov passt de bal in één keer door. Anliker is nu in balbezit. Anliker probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bir de bal. Bir haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Gregor geeft de bal voor. Anliker is nu in balbezit. Anliker probeert naar een medespeler te passen. Bir heeft problemen om de bal te vangen. Bir draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TRW Kelantan FC 59%, Abah Sayang Melaka 41%.
TRW Kelantan FC - Abah Sayang Melaka 2:0