Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mamba Familia MakCik Bedah
deep 10 Tactiek 433
56% Balbezit 44%
27% Spel op eigen helft 73%
34 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
38.3 gemiddelde waardering 27.9
good Schieten average
average Passen poor
average Verdedigen average


1e minuut.
bin Japperi passt de bal zonder na te denken. Kalaganis rent richting de bal. Kalaganis passt de bal met de wreef. bin Japperi is nu in balbezit. bin Japperi haalt uit met een fantastische trap. Paal! Sabtu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Sabtu trapt de bal weg van het doel. Sroka probeert naar een medespeler te passen. Kalaganis is nu in balbezit. bin Japperi rent richting de bal. bin Japperi draait met de bal, schiet en ... Sabtu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. bin Japperi rent richting de bal. bin Japperi draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Mamba Familia - MakCik Bedah 1:0

13e minuut.
Mat Nor onderschept slim de pass. Acquas onderschept slim de pass. Acquas speelt de bal door. Kalaganis rent richting de bal. Kalaganis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Kalaganis rent richting de bal. bin Japperi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalaganis is nu in balbezit. bin Japperi rent richting de bal. bin Japperi schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Kalaganis rent richting de bal. Kalaganis passt de bal met de wreef. Daar is bin Japperi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Japperi draait met de bal, schiet en ... Sabtu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Mat Nor geeft een hoge lob. Daar is bin Ghazali, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sroka bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Japperi is nu in balbezit. Acquas geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Kalaganis is nu in balbezit. bin Japperi bereikt de bal nog maar net als eerste. Acquas probeert naar een medespeler te passen. Kalaganis rent richting de bal. Kalaganis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mamba Familia - MakCik Bedah 2:0

34e minuut.
Murnák verovert de bal door een tackle van achteren. Murnák met een sublieme pass. bin Japperi rent richting de bal. bin Japperi haalt uit met een fantastische trap. Kalaganis springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Berdych is nu in balbezit. Berdych geeft een hoge lob. Daar is Dumitrache, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mahmood bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahmood haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Mahmood kan de bal niet met de borst controleren. Purgał bereikt de bal nog maar net als eerste. Sztankay speelt de bal door. Kalaganis is nu in balbezit. Kalaganis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mamba Familia 29%, MakCik Bedah 71%.
Mamba Familia - MakCik Bedah 2:0

48e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Rodrigo trapt de bal weg. Passarela kopt de bal weg. Kalaganis is nu in balbezit. Kalaganis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Sztankay met een sublieme pass. Passarela probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt bin Japperi de bal. Kalaganis rent richting de bal. Kalaganis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Sroka geeft de bal voor. bin Shahrum probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kalaganis rent richting de bal. Kalaganis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mamba Familia - MakCik Bedah 3:0

54e minuut.
Acquas is nu in balbezit. Acquas passt de bal zonder na te denken. bin Sulog bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalaganis verovert de bal door een tackle van achteren. Kalaganis draait met de bal, schiet en ... Sabtu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kalaganis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalaganis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
bin Japperi onderschept slim de pass. Sabtu met een sublieme pass. Sztankay kopt de bal weg. Kalaganis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalaganis draait met de bal, schiet en ... Sabtu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mamba Familia - MakCik Bedah 4:0

75e minuut.
bin Sulog bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Sulog geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Passarela met een snelle inworp. Kalaganis geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sabtu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Sroka kopt de bal weg. bin Japperi rent richting de bal. bin Japperi speelt de bal door. Kalaganis rent richting de bal. Kalaganis haalt uit met een fantastische trap. Sabtu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
bin Sulog geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Passarela zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kalaganis is nu in balbezit. Kalaganis geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mamba Familia 24%, MakCik Bedah 76%.
Mamba Familia - MakCik Bedah 4:0