Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-14 18:28
  • Bekerwedstrijd: Play Off
  • Stadion: irza fc Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 3099
irza fc FC Salim
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
16.1 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
bin Ejun geeft een hoge lob. Inworp. bin Askolani met de inworp. bin Sheikh Ibrahim is nu in balbezit. bin Sheikh Ibrahim schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

3e minuut.
bin Askolani geeft de bal voor. bin Wahab kopt de bal weg. Klungelig pakt Shahril de bal. bin Saadim bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Saadim draait met de bal, schiet en ... bin Mohd Sad kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Na een snelle pass probeert bin Mohd Kassim de bal onder controle te krijgen. bin Md Noh bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Md Noh passt de bal in één keer door. bin Mat Arif bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Mat Arif draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Zakariar geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. bin Kiman met een snelle inworp. bin Mat Arif is nu in balbezit. bin Mat Arif schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Mohd Khadar geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. bin Md Noh met de inworp. bin Mat Arif bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Mat Arif draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
bin Sheikh Ibrahim probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Shahril is nu in balbezit. Shahril speelt de bal door. Zaidi Zaing rent richting de bal. Zaidi Zaing schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: irza fc 52%, FC Salim 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
irza fc - FC Salim 0:0

47e minuut.
Shanmugam met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mohd Khadar met een snelle inworp. bin Askolani heeft problemen om de bal te vangen. bin Askolani geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Zaidi Zaing probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zakariar is nu in balbezit. Zakariar geeft de bal voor. bin Sheikh Ibrahim rent richting de bal. bin Sheikh Ibrahim schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
irza fc - FC Salim 0:1

88e minuut.
bin Arsat bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Arsat speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Shanmugam de bal onder controle te krijgen. bin Askolani is nu in balbezit. bin Askolani geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: irza fc 57%, FC Salim 43%.
irza fc - FC Salim 0:1