Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
dieMANhardUTDfan kedah jr FC
solskdjo Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
8 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 15.3
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
bin Mahayudin geeft een hoge lob. bin Mohd Aziz heeft problemen om de bal te vangen. bin Mohd Ariffin is nu in balbezit. bin Mohd Aziz onderschept slim de pass. bin Mohd Aziz geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Doeltrap. bin Nik trapt de bal weg van het doel. bin Yusoff kopt de bal weg. bin Yakub bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Yakub haalt uit met een fantastische trap. Azri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
bin Saidi passt de bal met de wreef. bin Ma’rup bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Minsi is nu in balbezit. bin Yakub rent richting de bal. bin Yakub draait met de bal, schiet en ... Azri bokst de bal weg.

21e minuut.
Sapiee verovert de bal door een tackle van achteren. Sapiee geeft een hoge lob. Fazrul Rodzi rent richting de bal. Fazrul Rodzi haalt uit met een fantastische trap. bin Nik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
bin Kamaluddin geeft een hoge lob. bin Yusoff kopt de bal weg. bin Saidi rent richting de bal. bin Yakub verovert de bal door een tackle van achteren. bin Yakub schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
bin Minsi rent richting de bal. bin Minsi met een sublieme pass. bin Yakub bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Yakub draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
dieMANhardUTDfan - kedah jr FC 0:1

32e minuut.
bin Mohd Ariffin bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Mohd Aziz verovert de bal door een tackle van achteren. bin Mohd Aziz probeert naar een medespeler te passen. Fazrul Rodzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fazrul Rodzi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dieMANhardUTDfan 48%, kedah jr FC 52%.
dieMANhardUTDfan - kedah jr FC 0:1

51e minuut.
bin Ma’rup geeft een hoge lob. bin Mahayudin is nu in balbezit. Met opzet legt Harun zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Harun moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Harun schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. bin Mahayudin raakt geblesseerd tijdens het duel. bin Mahayudin met een snel genomen vrije trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. bin Dani zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt bin Yusoff de bal. bin Yusoff speelt de bal door. bin Dani geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
bin Abd Razak raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Rozali komt het veld opgelopen.

73e minuut.
bin Minsi is nu in balbezit. bin Wahabi verovert de bal door een tackle van achteren. bin Yakub verovert de bal door een tackle van achteren. bin Minsi bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Minsi draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dieMANhardUTDfan 48%, kedah jr FC 52%.
dieMANhardUTDfan - kedah jr FC 0:1