Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-14 18:28
  • Bekerwedstrijd: Barrage
  • Stadion: Kitchee SC Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 2951
Kitchee SC utdmanchester
Kitchee SC Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
33% Spel op eigen helft 67%
31 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
25 gemiddelde waardering 27.3
adequate Schieten average
weak Passen average
weak Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Kai Chi met de inworp. Ka Wai is nu in balbezit. Ka Wai probeert naar een medespeler te passen. Sze Ming rent richting de bal. Sze Ming haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Siu Ki rent richting de bal. Tak Sum onderschept slim de pass. Tak Sum probeert naar een medespeler te passen. Sui Hung is nu in balbezit. Sui Hung haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Kitchee SC - utdmanchester 0:1

12e minuut.
Yu Chun is nu in balbezit. Ka Wai is nu in balbezit. Ka Wai passt de bal zonder na te denken. Daar is Sze Ming, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sze Ming haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Kin Wah speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chun Nam zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sze Ming is nu in balbezit. Sze Ming schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kin Wah maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kitchee SC - utdmanchester 1:1

26e minuut.
Chun Nam geeft de bal voor. Kwok On bereikt de bal nog maar net als eerste. Koon Pong verovert de bal door een tackle van achteren. Koon Pong schiet op doel. Kin Wah maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kitchee SC - utdmanchester 2:1

31e minuut.
Kwok On met een harde bal richting middenveld. Tak Sum rent richting de bal. Tak Sum probeert naar een medespeler te passen. Koon Pong is nu in balbezit. Koon Pong schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Lai Tung rent richting de bal. Lai Tung passt de bal in één keer door. Koon Pong rent richting de bal. Koon Pong haalt uit met een fantastische trap. Tak Kit probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Chun Nam rent richting de bal. Chun Nam passt de bal zonder na te denken. Koon Pong heeft problemen om de bal te vangen. Sze Ming rent richting de bal. Sze Ming schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Wai Lung geeft een hoge lob. Sze Ming is nu in balbezit. Siu Kei schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Siu Kei naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kitchee SC 33%, utdmanchester 67%.
Kitchee SC - utdmanchester 2:1

52e minuut.
Wing Kei met een sublieme pass. Yu Chun heeft problemen om de bal te vangen. Lai Tung bereikt de bal nog maar net als eerste. Koon Pong rent richting de bal. Koon Pong draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Ka Wai geeft een hoge lob. Daar is Sze Ming, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tak Kit bereikt de bal nog maar net als eerste. Koon Pong verovert de bal door een tackle van achteren. Koon Pong draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Sze Ming rent richting de bal. Sze Ming passt de bal met de wreef. Tsz Yeung bereikt de bal nog maar net als eerste. Lai Tung onderschept slim de pass. Lai Tung draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Tak Sum passt de bal met de wreef. Chun Nam rent richting de bal. Chun Nam passt de bal zonder na te denken. Koon Pong rent richting de bal. Koon Pong draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Chun Nam heeft problemen om de bal te vangen. Tak Sum rent richting de bal. Tak Sum probeert naar een medespeler te passen. Koon Pong bereikt de bal nog maar net als eerste. Koon Pong draait met de bal, schiet en ... Kin Wah probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Chun Nam verovert de bal door een tackle van achteren. Chun Nam speelt de bal door. Daar is Koon Pong, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lai Tung rent richting de bal. Lai Tung draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kitchee SC 33%, utdmanchester 67%.
Kitchee SC - utdmanchester 2:1