Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-14 18:28
  • Bekerwedstrijd: Barrage
  • Stadion: FC Buyern Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 17982
FC Buyern daddy shoes
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
21% Spel op eigen helft 79%
26 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.1 gemiddelde waardering 27.5
zwak Schieten matig
solide Passen slecht
goed Verdedigen zwak


2e minuut.
Chi Pun met een harde bal richting middenveld. Paciuga kopt de bal weg. Qi heeft problemen om de bal te vangen. Vukotić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukotić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Vukotić passt de bal met de wreef. Daleki is nu in balbezit. Daleki geeft een hoge lob. Klungelig pakt Vukotić de bal. Vukotić draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

7e minuut.
Carlier kopt de bal weg. Paciuga is nu in balbezit. Paciuga speelt de bal door. Vukotić rent richting de bal. Vukotić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Buyern - daddy shoes 1:0

10e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Makrutzki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Guyon geeft de bal voor. Daleki rent richting de bal. Daleki draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Xu speelt de bal door. Wai Lim is nu in balbezit. Carlier bereikt de bal nog maar net als eerste. Wai Lim onderschept slim de pass. Wai Lim haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Paciuga bereikt de bal nog maar net als eerste. Bo begaat een overtreding. Paciuga raakt geblesseerd tijdens het duel. Paciuga zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Man Lung is nu in balbezit. Vukotić verovert de bal door een tackle van achteren. Vukotić draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Carlier met een sublieme pass. Guyon rent richting de bal. Guyon met een sublieme pass. Vukotić is nu in balbezit. Vukotić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Ka Wing probeert de bal met de borst te controleren. Paciuga verovert de bal door een tackle van achteren. Paciuga passt de bal met de wreef. Vukotić is nu in balbezit. Vukotić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Buyern - daddy shoes 2:0

29e minuut.
Chi Pun kopt de bal weg. Daleki geeft een lange en hoge pass. Vukotić is nu in balbezit. Vukotić draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
Man Lung rent richting de bal. Man Lung geeft een lange en hoge pass. Wai Lim kopt de bal weg. Ka Wing bereikt de bal nog maar net als eerste. Ka Wing schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Guyon speelt de bal door. Daleki bereikt de bal nog maar net als eerste. Daleki met een sublieme pass. Vukotić rent richting de bal. Vukotić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Guyon met een sublieme pass. Kin Man is nu in balbezit. Vukotić verovert de bal door een tackle van achteren. Vukotić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Buyern - daddy shoes 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Buyern 21%, daddy shoes 79%.
FC Buyern - daddy shoes 3:0

49e minuut.
Kin Man geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Daleki met de inworp. Guyon bereikt de bal nog maar net als eerste. Guyon geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Guyon verovert de bal door een tackle van achteren. Guyon passt de bal zonder na te denken. Qi bereikt de bal nog maar net als eerste. Carlier onderschept slim de pass. Carlier draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

57e minuut.
Daleki geeft de bal voor. Makrutzki is nu in balbezit. Makrutzki met een sublieme pass. Guyon geeft een hoge lob. Daleki geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

60e minuut.
Sanpedro met de inworp. Klungelig pakt Carlier de bal. Carlier geeft de bal voor. Makrutzki rent richting de bal. Makrutzki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Daleki geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Vukotić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukotić draait met de bal, schiet en ... David werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Buyern - daddy shoes 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Buyern 21%, daddy shoes 79%.
FC Buyern - daddy shoes 4:0