Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-14 18:28
  • Bekerwedstrijd: Barrage
  • Stadion: On Cue Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 3024
starlit united asdf_23120@hotmail.com
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 20.1
poor Schieten weak
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Chin Pang bereikt de bal nog maar net als eerste. Kin Hei rent richting de bal. Kin Hei passt de bal in één keer door. Ting Fung is nu in balbezit. Ting Fung haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Ka Ming rent richting de bal. Sai Hung is nu in balbezit. Ka Ming begaat een overtreding. Ka Ming krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Hon Ho passt de bal met de wreef. Tak Kit is nu in balbezit. Tak Kit passt de bal in één keer door. Sai Hung is nu in balbezit. Sai Hung schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
starlit united - asdf_23120@hotmail.com 0:1

12e minuut.
Hok Yin geeft een lange en hoge pass. Daar is Tsz Leung, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Met opzet legt Hok Yin zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Hok Yin moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Hok Yin schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

24e minuut.
Cheuk Wah bereikt de bal nog maar net als eerste. King Wah verovert de bal door een tackle van achteren. King Wah met een sublieme pass. Ting Fung is nu in balbezit. Ting Fung haalt uit met een fantastische trap. Qingshan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Barney bereikt de bal nog maar net als eerste. Barney geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ting Fung de bal. Ting Fung haalt uit met een fantastische trap. Tsz Fung probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
King Wah probeert naar een medespeler te passen. Kin Hei rent richting de bal. Ting Fung is nu in balbezit. Man Fai heeft problemen om de bal te vangen. Man Fai haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Man Fai is nu in balbezit. Hon Ho is nu in balbezit. Hon Ho met een sublieme pass. Sai Hung bereikt de bal nog maar net als eerste. Sai Hung draait met de bal, schiet en ... Chi Wing bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: starlit united 45%, asdf_23120@hotmail.com 55%.
starlit united - asdf_23120@hotmail.com 0:1

54e minuut.
Hon Ho rent richting de bal. Kin Hei onderschept slim de pass. Kin Hei met een sublieme pass. Ting Fung bereikt de bal nog maar net als eerste. Ting Fung schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Chin Pang rent richting de bal. Man Fai verovert de bal door een tackle van achteren. Man Fai probeert naar een medespeler te passen. Ting Fung rent richting de bal. Ting Fung haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Chun Hung geeft een hoge lob. Sai Hung kopt de bal weg. Hon Ho met een sublieme pass. Tsz Leung bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsz Leung geeft de bal voor. Chi Wing bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Chun Hung geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Sai Hung de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ka Wa. Ka Wa krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Tsz Leung bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsz Leung passt de bal zonder na te denken. Sai Hung bereikt de bal nog maar net als eerste. Sai Hung haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: starlit united 51%, asdf_23120@hotmail.com 49%.
starlit united - asdf_23120@hotmail.com 0:1