Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-14 18:28
  • Bekerwedstrijd: Barrage
  • Stadion: Ladies Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 3100
Ladies aashish
Attack Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
42% Spel op eigen helft 58%
12 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.8 gemiddelde waardering 19
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Chi Fan verovert de bal door een tackle van achteren. Yee Wah tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chi Fan raakt geblesseerd tijdens het duel. Chi Fan zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Gibbs heeft problemen om de bal te vangen. Baillie bereikt de bal nog maar net als eerste. Baillie haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Wai Lung bereikt de bal nog maar net als eerste. Tak Kit verovert de bal door een tackle van achteren. Tak Kit met een sublieme pass. Gibbs is nu in balbezit. Gibbs haalt uit met een fantastische trap. Kwok On probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Ladies - aashish 1:0

26e minuut.
Rasteiro geeft een lange en hoge pass. Gibbs is nu in balbezit. Gibbs passt de bal in één keer door. Baillie bereikt de bal nog maar net als eerste. Baillie schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Inworp. Rasteiro met een snelle inworp. Kwok Keung rent richting de bal. Gibbs onderschept slim de pass. Gibbs geeft een hoge lob. Kwok On bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Ladies - aashish 2:0

36e minuut.
Raja Hizam geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Shing Kit met de inworp. Jinghuang is nu in balbezit. Jinghuang schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Kok Wai kopt de bal weg. Raja Hizam bereikt de bal nog maar net als eerste. Jinghuang verovert de bal door een tackle van achteren. Hong Ming is nu in balbezit. Hong Ming haalt uit met een fantastische trap. Alex bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ladies 48%, aashish 52%.
Ladies - aashish 2:0

57e minuut.
Hong Ming bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwun Chung bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwun Chung geeft een lange en hoge pass. Kok Wai bereikt de bal nog maar net als eerste. Kok Wai haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Chi Fan kopt de bal weg. Kwok Keung probeert de bal met de borst te controleren. Raja Hizam verovert de bal door een tackle van achteren. Raja Hizam geeft de bal voor. Gibbs krijgt zijn hoofd ertegen. Kwok On kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Baillie is nu in balbezit. Baillie draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

69e minuut.
King Wah rent richting de bal. Jinghuang bereikt de bal nog maar net als eerste. King Wah tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jinghuang raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

74e minuut.
Klungelig pakt Rasteiro de bal. Rasteiro met een sublieme pass. Gibbs is nu in balbezit. Gibbs schiet op doel. Kwok On werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Baillie is nu in balbezit. Baillie haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Rasteiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Rasteiro passt de bal in één keer door. Gibbs bereikt de bal nog maar net als eerste. Gibbs draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Ladies - aashish 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ladies 36%, aashish 64%.
Ladies - aashish 3:0