Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-14 18:29
  • Bekerwedstrijd: Barrage
  • Stadion: DFG United Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 3065
DFG United Albury 3
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
36% Spel op eigen helft 64%
12 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 17.3
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


3e minuut.
Chun Yue met een sublieme pass. Wai Man is nu in balbezit. Da Costa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Da Costa krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Hong Lam geeft een lange en hoge pass. Wai Man probeert naar een medespeler te passen. Zongjun bereikt de bal nog maar net als eerste. Zongjun schiet op doel. Tsz Chun probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DFG United - Albury 3 1:0

14e minuut.
Sze Hong trapt de bal weg van het doel. Hong Lam kan de bal niet met de borst controleren. Hong Lam passt de bal in één keer door. Zongjun heeft problemen om de bal te vangen. Zongjun draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Wai Man geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Kai Chung, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zongjun bereikt de bal nog maar net als eerste. Zongjun draait met de bal, schiet en ... Sze Hong probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
DFG United - Albury 3 2:0

22e minuut.
Yuet Wang rent richting de bal. Yuet Wang speelt de bal door. Wai Man speelt de bal door. Zongjun is nu in balbezit. Zongjun draait met de bal, schiet en ... Sze Hong kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Hiu Kong probeert naar een medespeler te passen. Chun Yue bereikt de bal nog maar net als eerste. Chun Yue passt de bal met de wreef. Hiu Kong is nu in balbezit. Hiu Kong haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DFG United - Albury 3 3:0

39e minuut.
Sze Hong trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Sze Ming de bal. Met opzet legt Chun Yue zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Chun Yue moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Chun Yue schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

41e minuut.
Doeltrap. Yiu Chung met een harde bal richting middenveld. Chor Fung kopt de bal weg. Kin Wai bereikt de bal nog maar net als eerste. Kin Wai schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DFG United 34%, Albury 3 66%.
DFG United - Albury 3 3:0

55e minuut.
Pui speelt de bal door. Wai Man rent richting de bal. Wai Man passt de bal met de wreef. Zongjun rent richting de bal. Zongjun schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Daar is Chor Fung, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hiu Kong is nu in balbezit. Hiu Kong met een sublieme pass. Zongjun bereikt de bal nog maar net als eerste. Zongjun draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
DFG United - Albury 3 4:0

63e minuut.
Sze Ming probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Wai Man met de inworp. Hong Lam bereikt de bal nog maar net als eerste. Hong Lam geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Wai Man met een sublieme pass. Hiu Kong bereikt de bal nog maar net als eerste. Hiu Kong passt de bal in één keer door. Zongjun rent richting de bal. Zongjun draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
DFG United - Albury 3 5:0

88e minuut.
Zongjun passt de bal zonder na te denken. Daar is Sze Ming, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sze Ming passt de bal in één keer door. Kin Wai bereikt de bal nog maar net als eerste. Kin Wai draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
DFG United - Albury 3 5:1

89e minuut.
Sze Ming passt de bal in één keer door. Wing Sing rent richting de bal. Wing Sing met een sublieme pass. Kin Wai is nu in balbezit. Kin Wai haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DFG United 39%, Albury 3 61%.
DFG United - Albury 3 5:1