Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nueva Revolución The Elite United
olu Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
31% Spel op eigen helft 69%
23 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.5 gemiddelde waardering 20.1
hopeloos Schieten zwak
goed Passen matig
zwak Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Muñoz rent richting de bal. Prałat is nu in balbezit. Chauvet speelt de bal door. Predoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Predoiu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Piñeiro is nu in balbezit. Piñeiro passt de bal in één keer door. Prałat probeert naar een medespeler te passen. Predoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Predoiu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Chauvet controleert de bal met de borst. Peláez is nu in balbezit. Chauvet maakt een afschuwelijke overtreding. Chauvet krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Pantić rent richting de bal. Peláez verovert de bal door een tackle van achteren. Peláez passt de bal zonder na te denken. Adán rent richting de bal. Adán haalt uit met een fantastische trap. Taborga bokst de bal weg.

28e minuut.
Pantić probeert naar een medespeler te passen. Prałat bereikt de bal nog maar net als eerste. Prałat passt de bal in één keer door. Predoiu is nu in balbezit. Predoiu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Aponte bereikt de bal nog maar net als eerste. Aponte speelt de bal door. Predoiu rent richting de bal. Predoiu schiet op doel. Castillo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nueva Revolución 41%, The Elite United 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Nueva Revolución - The Elite United 0:0

46e minuut.
Slachter bereikt de bal nog maar net als eerste. Slachter passt de bal in één keer door. Chauvet speelt de bal door. Predoiu is nu in balbezit. Predoiu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Pyż bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyż probeert naar een medespeler te passen. Prałat geeft een lange en hoge pass. Predoiu rent richting de bal. Predoiu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Stathakis probeert naar een medespeler te passen. Muñoz is nu in balbezit. Muñoz probeert naar een medespeler te passen. Predoiu is nu in balbezit. Predoiu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Prałat kopt de bal weg. Predoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Muñoz rent richting de bal. Predoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Predoiu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Martínez passt de bal zonder na te denken. Aponte is nu in balbezit. Aponte met een sublieme pass. Prałat is nu in balbezit. Prałat geeft de bal voor. De bal raakt de paal.

76e minuut.
Lugo bereikt de bal nog maar net als eerste. Muñoz onderschept slim de pass. Muñoz passt de bal zonder na te denken. Predoiu is nu in balbezit. Predoiu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nueva Revolución - The Elite United 1:0

77e minuut.
Adán verovert de bal door een tackle van achteren. Adán speelt de bal door. Piñeiro is nu in balbezit. Muñoz onderschept slim de pass. Muñoz haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Slachter rent richting de bal. Slachter geeft een lange en hoge pass. Castillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Muñoz verovert de bal door een tackle van achteren. Muñoz draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nueva Revolución 20%, The Elite United 80%.
Nueva Revolución - The Elite United 1:0