Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los cucaita F.c. braseloana de españa
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
8 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


6e minuut.
Martínez speelt de bal door. Alvarado is nu in balbezit. Cabrera begaat een overtreding. Cabrera krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Aguirre verovert de bal door een tackle van achteren. Aguirre geeft een hoge lob. Moya is nu in balbezit. Pimentel is nu in balbezit. Pimentel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Baquero met een harde bal richting middenveld. Alvarado heeft problemen om de bal te vangen. Díez is nu in balbezit. Lorenzo rent richting de bal. Lorenzo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Los cucaita F.c. - braseloana de españa 0:1

22e minuut.
Campillo is nu in balbezit. Díez speelt de bal door. Lorenzo is nu in balbezit. Lorenzo draait met de bal, schiet en ... Morales werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los cucaita F.c. - braseloana de españa 0:2

30e minuut.
Cabrera is nu in balbezit. Méndez onderschept slim de pass. Méndez speelt de bal door. Pimentel bereikt de bal nog maar net als eerste. Pimentel draait met de bal, schiet en ... Baquero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los cucaita F.c. 55%, braseloana de españa 45%.
Los cucaita F.c. - braseloana de españa 0:2

49e minuut.
Lorenzo is nu in balbezit. Lorenzo geeft een lange en hoge pass. Correa controleert de bal met de borst. Lorenzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorenzo haalt uit met een fantastische trap. Morales verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lorenzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorenzo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los cucaita F.c. - braseloana de españa 0:3

52e minuut.
Aquino probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Correa speelt de bal door. Alcázar geeft een lange en hoge pass. Pimentel bereikt de bal nog maar net als eerste. Pimentel haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Lorenzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorenzo draait met de bal, schiet en ... Correa kopt de bal weg. Lorenzo rent richting de bal. Lorenzo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Campillo probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Cabrera de bal. Cabrera geeft de bal voor. Lorenzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorenzo haalt uit met een fantastische trap. Morales bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Los cucaita F.c. - braseloana de españa 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los cucaita F.c. 37%, braseloana de españa 63%.
Los cucaita F.c. - braseloana de españa 0:4