Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cimarrones fer28
433 Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
50% Spel op eigen helft 50%
17 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 20.3
hopeless Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


10e minuut.
Henríquez trapt de bal weg van het doel. Ledesma kopt de bal weg. Pieńkowski kan de bal niet met de borst controleren. Maldonado onderschept slim de pass. Maldonado draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Morillo is nu in balbezit. Calderón verovert de bal door een tackle van achteren. Calderón probeert naar een medespeler te passen. Luna rent richting de bal. Luna haalt uit met een fantastische trap. Henríquez bokst de bal weg.

18e minuut.
Calderón onderschept slim de pass. Calderón met een sublieme pass. Fernández speelt de bal door. Luna is nu in balbezit. Luna draait met de bal, schiet en ... Henríquez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cimarrones 56%, fer28 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cimarrones - fer28 0:0

47e minuut.
Pieńkowski heeft problemen om de bal te vangen. Bernal rent richting de bal. Bernal speelt de bal door. Ávila rent richting de bal. Ávila geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Domínguez is nu in balbezit. Bernal verovert de bal door een tackle van achteren. Bernal passt de bal zonder na te denken. Luna rent richting de bal. Luna draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Campuzano bereikt de bal nog maar net als eerste. Campuzano speelt de bal door. Cintron rent richting de bal. Maldonado onderschept slim de pass. Maldonado haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Inworp. Güney met een snelle inworp. Domínguez speelt de bal door. Daar is Bernal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bernal geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

83e minuut.
Pieńkowski geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pizarro met een snelle inworp. Ledesma bereikt de bal nog maar net als eerste. Ledesma schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cimarrones 53%, fer28 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cimarrones - fer28 0:0


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

91e minuut.
Maldonado bereikt de bal nog maar net als eerste. Calderón verovert de bal door een tackle van achteren. Calderón speelt de bal door. Luna bereikt de bal nog maar net als eerste. Luna draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

94e minuut.
Rybnik is nu in balbezit. Ávila rent richting de bal. Güney schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ávila raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Ávila kan niet meer verder spelen. Dávila komt het veld opgelopen.

99e minuut.
Cintron verovert de bal door een tackle van achteren. Bernal bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernal probeert naar een medespeler te passen. Luna rent richting de bal. Luna schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cimarrones - fer28 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cimarrones 47%, fer28 53%.
Cimarrones - fer28 1:0

119e minuut.
Calderón geeft een lange en hoge pass. Henríquez probeert naar een medespeler te passen. Pieńkowski is nu in balbezit. Fernández is nu in balbezit. Fernández draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cimarrones 29%, fer28 71%.
Cimarrones - fer28 1:0