Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-14 18:34
  • Bekerwedstrijd: J-PlayOff
  • Stadion: FF-LDDX Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3100
FF-LDDX Dusama FC
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
17 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 20.4
weak Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Nara rent richting de bal. Nara geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ohguro de bal. Akimoto is nu in balbezit. Akimoto schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Motoyama rent richting de bal. Konno rent richting de bal. Motoyama onderschept slim de pass. Motoyama haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Tange de bal onder controle te krijgen. Paal!

26e minuut.
Yanagisawa rent richting de bal. Akimoto onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tadokoro. Tadokoro krijgt een gele kaart. Akimoto raakt geblesseerd tijdens het duel. Nara komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Nakazawa passt de bal in één keer door. Ishigame is nu in balbezit. Ishigame passt de bal zonder na te denken. Motoyama rent richting de bal. Motoyama schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FF-LDDX - Dusama FC 0:1

39e minuut.
Wada met de inworp. Nakazawa rent richting de bal. Yanai bereikt de bal nog maar net als eerste. Nakazawa verovert de bal door een tackle van achteren. Nakazawa geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Motoyama bereikt de bal nog maar net als eerste. Motoyama schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FF-LDDX - Dusama FC 0:2

44e minuut.
Tadokoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogasawara verovert de bal door een tackle van achteren. Ogasawara met een sublieme pass. Nara rent richting de bal. Nara haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FF-LDDX 45%, Dusama FC 55%.
FF-LDDX - Dusama FC 0:2

51e minuut.
Na een snelle pass probeert Wada de bal onder controle te krijgen. Ohguro bereikt de bal nog maar net als eerste. Ohguro geeft een lange en hoge pass. Akimoto is nu in balbezit. Akimoto haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FF-LDDX - Dusama FC 1:2

53e minuut.
Akimoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Tadokoro rent richting de bal. Akimoto onderschept slim de pass. Akimoto haalt uit met een fantastische trap. Sogahata probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!

57e minuut.
Tange geeft een hoge lob. Klungelig pakt Shikamaru de bal. Shikamaru geeft een hoge lob. Tadokoro is nu in balbezit. Tadokoro haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Daar is Yanai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kurihara rent richting de bal. Kurihara passt de bal met de wreef. Motoyama bereikt de bal nog maar net als eerste. Motoyama draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Motoyasu kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Kurihara de bal onder controle te krijgen. Dogaki speelt de bal door. Akimoto is nu in balbezit. Akimoto schiet op doel. Endo bokst de bal weg.

68e minuut.
Yanai bereikt de bal nog maar net als eerste. Yanai geeft een hoge lob. Klungelig pakt Tadokoro de bal. Kurihara rent richting de bal. Kurihara schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Nara is nu in balbezit. Tadokoro verovert de bal door een tackle van achteren. Tadokoro passt de bal met de wreef. Motoyama is nu in balbezit. Motoyama draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Yanai met de inworp. Ohguro is nu in balbezit. Ohguro geeft de bal voor. Akimoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Akimoto draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FF-LDDX 44%, Dusama FC 56%.
FF-LDDX - Dusama FC 1:2